Πρωτιά για Λαζαρίδη στην Πορτογαλία!

Έπεσε η αυλαία του τουρνουά τένις με αμαξίδιο «Vilamoura Open» στην Πορτογαλία, όπου η κορυφή στο διπλό είχε …ελληνικό άρωμα!

Ο καλαματιανός Γιώργος Λαζαρίδης και ο Καρδιτσιώτης συναθλητής του στην εθνική ομάδα αντισφαίρισης με αμαξίδιο, Στέφανο Διαμαντή, κατέκτησαν την κορυφή στο διπλό και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του τουρνουά «Vilamoura Open».

Στο μονό ο Γιώργος έφτασε στον τελικό Consolation, την διεξαγωγή του οποίου δεν επέτρεψαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο απολογισμός του καλαματιανού τενίστα με αμαξίδιο ήταν θετικός καθώς επιστρέψει μια πρωτιά και τη χαρά όχι μόνο της διάκρισης αλλά και της προσωπικής ικανοποίησης για την πολύ καλή επίδοσή του.

«Το τουρνουά Vilamoura open έφτασε στο τέλος του. Απολογισμός, 1η θέση, πρωταθλητές στο διπλό, με συμπαίκτη μου τον συναθλητή μου στην Εθνική ομάδα, Στέφανο Διαμαντή. Ευχαριστώ Στέφανε. Στο μονό έφτασα στον Τελικό Consolation, όμως λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών ο αγώνας δεν έγινε», έγραψε ο Λαζαρίδης.

Η Εθνική τένις με αμαξίδιο στη μάχη της πρόκρισης

Στην Πορτογαλία και στην πόλη Βιλαμούρα, παραμένει ωστόσο η Εθνική μας ομάδα τένις με αμαξίδιο για τις επόμενες ημέρες καθώς ήδη έχει ριχθεί στη μάχη των Προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, European Qualification, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με 15 χώρες.

Στόχος της ομάδας να διεκδικήσει το εισιτήριο και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τένις στα τέλη Μαΐου. Για το παγκόσμιο ο καλαματιανός αθλητής δήλωσε: «Κρατώντας τα καλά στοιχεία από το τουρνουά αυτό, συνεχίζω εδώ στην Vilamoura της Πορτογαλίας, τους αγώνες με την Εθνική ομάδα, στα Προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος European Qualification. Ο όμιλος μας: Ελλάδα, Τουρκία, Τσεχία…

169 views
Top