ΜΟΤΟ: Λεωνίδιο-Καλαμάτα στο 7ο οδοιπορικό ιστορίας

Την Κυριακή 6 Μάιου 2018 θα γίνει το 7ο Οδοιπορικό Ιστορίας 1821 από τη «Μοτοπαρέα Λεωνιδίου», με εκκίνηση από το Λεωνίδιο και τερματισμό στην Καλαμάτα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκατοντάδες λάτρεις της μοτοσυκλέτας αναμένεται να συμμετάσχουν στο φετινό οδοιπορικό με τερματισμό στην Καλαμάτα, όπου η «Μοτοπαρέα Λεωνιδίου» συνεργάζεται με τους Μοτοανεξάρτητους Καβαλάρηδες Μεσσηνίας.

Η διοργάνωση θα είναι στο ίδιο μοτίβο με την περσινή η οποία αξίζει να σημειωθεί πως συγκέντρωσε συνολικά 217 μοτοσυκλέτες με 237 αναβάτες, αριθμό που δεν αποκλείεται να συγκεντρώσει ή και να ξεπεράσει το φετινό περισσότερο βουνίσιο εγχείρημα…

Στο φετινό πρόγραμμα υπάρχουν ορισμένες αλλαγές, ειδικά για το Σάββατο όπου καταφθάνει ο κόσμος με τους διοργανωτές να επιδιώκουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα υπάρξει Test Ride, μια μεγάλη έκθεση από μοτοσυκλετιστικό Τύπο με τεύχη ακόμα και πριν το 1990, ενώ ανοικτό θα είναι και το Μουσείο Τσακωνιάς. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.


186 views
Ετικέτες
Top