Ο ΣΔΥΜ στην Αρκαδία για το “Skiritida Run”

Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα διοργανώνει το 3ο “Skiritida Run” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει, ημερήσια εκδρομή προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες του ημιμαραθωνίου 21,1χιλ, αλλά και των 5 και 10 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Μετά το τέλος των αγώνων και τις βραβεύσεις οι δρομέιος του ΣΔΥΜ θα συμμετάσχουν στο τραπέζι barbeque που θα προσφέρει η διοργάνωση σε όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία.

Η αποστολή του συλλόγου θα ξεκινήσει από το γήπεδο του Μεσσηνιακού (παλαιό στρατόπεδο) το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις 12:00 μμ και μέσω της παλαιάς εθνικής Τρίπολης - Καλαμάτας μετά τα διόδια της Βελιγοστής θα μεταβεί στο χώρο στάθμευσης στο χωριό Κολλίνες απ' όπου θα παραλάβει τα πακέτα συμμετοχών. Η επιστροφή από τις Κολλίνες θα γίνει τα μεσάνυχτα 24:00. Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή θα χρειαστούν το λιγότερο 30 αθλητές, αθλήτριες, μέλη και συνοδοί.

Η εγγραφή στους αγώνες του 3ου Skiritida Run θα γίνει ομαδικά μέχρι τις 23 Μαΐου με κόστος συμμετοχής τα 8€ και για όσους έχουν κάνει ατομική εγγραφή και πλήρωσαν 10€, θα γίνει αναπροσαρμογή. Εφ' όσον δεν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός των 30 συμμετοχών στο λεωφορείο, η εκδρομή θα ακυρωθεί και τα μέλη που θα έχουν κάνει εγγραφή στους αγώνες θα μετακινηθούν με δικά τους μεταφορικά μέσα.

Για δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα και για κράτηση θέσης στο λεωφορείο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνείτε με τον ταμία του συλλόγου, Γιώργο Μιχαλάκη στο τηλ.: 6983512026, προκαταβάλλοντας ταυτόχρονα το κόστος για να κατοχυρωθεί η συμμετοχή και η θέση στο πούλμαν, μέχρι την Παρασκευή 23/5/2018.

215 views
Ετικέτες
Top