Το Χρυσό Επετειακό Λογότυπο των 130 χρόνων του Μεσσηνιακού!

Με στόχο να σηματοδοτήσει την ξεχωριστή επέτειο των 130 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Μεσσηνιακός Γ.Σ. έχει συμπεριλάβει στην ατζέντα των δραστηριοτήτων του πολυάριθμες δραστηριότητες με σπουδαιότερες όλων το διεθνές μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια» που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, και την εξαιρετικής ποιότητας εκδήλωση «Μεσσηνιακός Γ.Σ. – 130 Χρόνια – Ιστορία με Μέλλον», που θα πραγματοποιηθεί στο Elite City Resort, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριου Προκόπιου Παυλόπουλου.

Οι πράσινοι όμως δεν συταματούν εκεί καθώς στο κλίμα των επετειακών δράσεων του ξεχωριστού ιωβιλαίου ετοίμασαν ένα μοναδικό λογότυπο. Ο αρχαίος Μεσσήνιος Δαϊκλής, νικητής του ενός σταδίου στην 7η Ολυμπιάδα το 752 π.Χ., ήταν ο πρώτος Ολυμπιονίκης που επιβραβεύτηκε με κότινο (κλαδί αγριελιάς).

Η μορφή του Δαϊκλή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ιστορικότερο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας, καθώς αποτέλεσε και αποτελεί το επίσημο λογότυπο του Μεσσηνιακού. Στο επετειακό λογότυπο, το περίγραμμα του Ολυμπιονίκη περικλείεται από χρυσά φύλλα αγριελιάς, τονίζοντας την διαρκή και αδιάκοπη παρουσία- συνεισφορά του συλλόγου στην Ελλάδα, στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενώ επικεφαλής υπάρχει ο αριθμός των ετών ζωής του.

Εμπνευστής και δημιουργός του επετειακού λογότυπου, είναι ο εκλεκτός συνεργάτης του Μεσσηνιακού Ηλίας Ευτυχιάκος.

 

 

 

276 views
Ετικέτες
Top