Διακρίσεις για τον ΑΓΣ Ταεκβοντο Καλαμάτας στο πανελλήνιο κύπελλο

Με 4 μετάλλια και 14 πέμπτες θέσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Γ.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ από το πανελλήνιο κύπελλο που διεξήχθη στις 4,5 και 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Συγκεκριμένα τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Παρασκευοπούλου Μαρία, την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Ράπτη Μαρία, Τόγια Ζηνοβία και Ηλιοπούλου Αμαλία που αναδεικνύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κυπελλούχος Ελλάδος ενώ την 5η θέση κατέκτησαν οι : Δημητρακόπουλος Γιάννης, Ράπτης Θανάσης, Χριστοπούλου Μαρία, Μιχόπουλος Δημήτρης, Μάραντος Δημήτρης, Χριστόπουλος Αντώνης, Τζουλούφης Νίκος, Σδούγα Αλεξάνδρα, Κορωνιού Καλλιόπη, Σπυρόπουλος Μάριος, Τσακπινέλλης Θεόδωρος, Σπυροπoύλου Φρατζέσκα, Κουτλάγκα Κατερίνα και Φωτεινός Αναστάσης, καθώς ηττήθηκαν στους προημιτελικούς αγώνες.

Τους αθλητές συνόδευσαν : ο αρχηγός αποστολής Πανταζέλος Κωνσταντίνος, οι προπονητές Χαράλαμπος Μαντάς και Νιόκος Αθανάσιος, ο υπεύθυνος διαιτησίας του ΑΓΣ Καλαμάτας Δημόπουλος Αναστάσιος, η πρωταθλήτρια Ελλάδος Φωτάκη Αναστασία και ο πρωταθλητής Ελλάδος Κολληνιάτης Ανδρέας. Τέλος σημαντική ήταν και η προσφορά του προπονητή Καραγκούνη Κωνσταντίνου στην προετοιμασία των αθλητών.

Στους αγώνες παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο προπονητής του Α.Γ.Σ Καλαμάτας Τζίμης Παναγιωτόπουλος.

774 views
Top