ΑΟ Φιλιατρών: Και οι 7 ήταν... υπέροχοι στον Πάρνωνα

Με επιτυχία και αυξημένες συμμετοχές σε σχέση με πέρσι διεξήχθη ο 2ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα το Σάββατο 12 Μαΐου 2018. Πάνω από 110 δρομείς ξεκίνησαν από την ξακουστή Πλατεία του Κοσμά Κυνουρίας και διέσχισαν μοναδικής ομορφιάς τοπία για να τερματίσουν κάτω από τα αγέρωχα πλατάνια.

Ο κύριος αγώνας (29 χλμ) έκανε έναν πλήρη κύκλο στο οροπέδιο του Πάρνωνα, σε ένα κατάφυτο τοπίο από πυκνά ελατοδάση, διασχίζοντας έναν από τους μεγαλύτερους καστανεώνες στην Ελλάδα και περνώντας από τρεις πανέμορφους, σχεδόν ερειπωμένους οικισμούς.
Τα τρία δρομικά αγωνίσματα περιλάμβαναν τον Ορεινό Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα (29 χλμ), τον Δρόμο του Μαγγουριά (6 χλμ) και τον Παιδικό Γύρο Κοσμά (1 χλμ).

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών βρέθηκε με επτά (7) αθλητές του στον Κοσμά, οι οποίοι συμμετείχαν όλοι τους στον κύριο και απαιτητικό αγώνα των 29 χλμ.   

Ειδικότερα, στα 29 χλμ συμμετείχαν ο Θεόδωρος Δημητρακάκης (ο οποίος μάλιστα πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών καταλαμβάνοντας την 1η θέση της γενικής κατάταξης με επίδοση 02:29:02), ο Πέτρος Νικολόπουλος (3η θέση ηλικιακής κατηγορίας 50+ με επίδοση 03:12:21), ο Νίκος Οικονομόπουλος (με επίδοση 03:12:24), ο Αδάμ Νικολόπουλος (με επίδοση 03:22:44), οΧρήστος Μπαρκάς (με επίδοση 03:39:20), ο Χρήστος Μητράκος (με επίδοση 04:06:54) και ηΒασιλική Αλεξανδροπούλου (2η θέση ηλικιακής κατηγορίας 36+ με επίδοση 04:06:55). 

 


Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ!  

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας και την Τοπική Κοινότητα Κοσμά, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την ευγενική συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγρότοπου Μουστού, της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου και του Α.Π.Σ. Καλλισθένης του Δήμου Ευρώτα. 

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους ανωτέρω αθλητές.

189 views
Ετικέτες
Top