Με 8 αθλητές ο ΣΔΥΜ στο 1° Νight Run Τρίπολης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 ο πρώτος νυχτερινός αγώνας 10 χιλιομέτρων στη Τρίπολη Αρκαδίας με την επωνυμία 1° Tripolis Νight Run.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και η Μυθική Πελοπόννησος με την υποστήριξη του Νομικού προσώπου Δήμου Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Παράλληλα με τον κύριο αγώνα πραγματοποιήθηκαν ένας μικρότερος αγώνας 3 χιλιομέτρων και ένας 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικών σχολείων, που έδωσαν ιδιαίτερο τόνο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για άθληση και ζωή.

Η αφετηρία και ο τερματισμός των αγώνων έγιναν από την κεντρική Πλατεία Άρεως με τις συμμετοχές σε όλες τις ηλικίες να αγγίζουν τις 1000 ξεπερνώντας κατά πολύ την αρχική εκτίμηση των διοργανωτών. Άπαντες δήλωσαν ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι ενώ πολύ σημαντική ήταν η συνεισφορά των εθελοντών, ώστε η διοργάνωση να πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο πρώτο νυχτερινό αγώνα της Τρίπολης συμμετοχή είχε και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με την παρουσία οχτώ δρομέων, με κορυφαίο όλων το μέλος του συλλόγου Εμιλιάνο Κάνο να πρωταγωνιστεί, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη ανεβαίνοντας στο Βάθρο, σημειώνοντας χρόνο 36:01.

Σημαντική διάκριση για τον Δημήτρη Ρούτση που κατέλαβε την 4η θέση της γενικής κατάταξης και τη 3ην θέση στην ηλικιακή του κατηγορία τερματίζοντας σε χρόνο 38:15, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και η Ραλίτσα Δουράκου, η οποία πήρε την 3η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 55:03.

Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι Εμιλιάνο Κάνο, Δημήτρης Ρούτσης, Θοδωρής Τζανετάκης, Σταύρος Λόντος, Παναγιώτης Καρμίρης, Ραλίτσα Δουράκου, Αναστάσιος Καστόρας και Μιχάλης Κομματάς.

Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

255 views
Ετικέτες
Top