Πραγματικός «Iron Man» ο Βασίλης Μίχος, στη 2η θέση του 5ου Armira Man 2018 (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη μεγάλη πρόκληση έβγαλε με απόλυτη επιτυχία σε πέρας ο ironman Βασίλης Μίχος.

Ο καλαματιανός υπεραθλητής ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στον διεθνή αγώνα τριάθλου 5ου Armira Man, που διοργανώθηκε στην Πιερία από τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνεργασία με τους Δήμο Κατερίνης, ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα, το Σάββατο 12 και Κυριακή 13/4.

Ο αγώνας περιλάμβανε δύο αγωνιστικές αποστάσεις: το Σάββατο 12/5 το almira FAST (750m κολύμβηση - 20 km ποδηλασία - 5km τρέξιμο) και την Κυριακή 13/5 το almira MAN (1.9km κολύμβηση - 90 km ποδηλασία - 21km τρέξιμο) για ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Η ασύγκριτη θέα του Ολύμπου και τα γαλανά νερά της Πιερίας έδωσαν το δικό τους χρώμα στην ήδη πολύ όμορφη και μελετημένη διοργάνωση, που συγκέντρωσε εκατοντάδες αθλητές.

Ο Βασίλης Μίχος μετά από μεγάλη μάχη κατέλαβε την 2η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία. Συγκεκριμένα, την πρώτη μέρα κατέκτησε την 1η θέση στα 2.5χλμ κολύμπι και τη 2η θέση στο τρίαθλο fast (1η ηλικιακή), ενώ την δεύτερη μέρα ήταν 2ος στο τρίαθλο half ironman.

Ο Βασίλης πάντα έχει υψηλούς στόχους, δουλεύει σκληρά και κάθε φορά εντυπωσιάζει φέρνοντας τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα, που τον φέρνουν στη κορυφή των Elite αθλητών στη χώρα μας. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ζωή του”, αναφέρει ο ΣΔΥΜ σε ανακοίνωσή του για το εκλεκτό μέλος του.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

376 views
Ετικέτες
Top