ΒΑΛΥΡΕΙΑ 2018: Την Δευτέρα (28/5) οι καθιερωμένες αθλητικές εκδηλώσεις

Την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 στη Τοπική Κοινότητα Βαλύρας, Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης θα πραγματοποιηθούν, τα «Βαλύρεια 2018». Οι καθιερωμένες αυτές αθλητικές εκδηλώσεις, διοργανώνονται από το Δήμο Μεσσήνης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Βαλύρας, το Πολιτιστικό Σύλλογο Θάμυρις, τον Αστέρα Βαλύρας και το Σ. Δ.Υ. Μεσσηνίας.

Την τελευταία 30ετία ξεχωρίζει ο «Ιθωμαίος Δρόμος Υγείας» 14χλμ. με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών/ιών από τη Μεσσηνία, και κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, με αφετηρία την Αρκαδική Πύλη της Αρχαίας Μεσσήνης στην Ιθώμη, και αφού οι δρομείς διανύσουν (σ.σ. στην πλειοψηφία τους του Συλλόγου-Δρομέων-Υγείας-Μεσσηνίας, αλλά και του τοπικού Αστέρα/ Ιθώμης) την διαδρομή Αρκαδική Πύλη-Μαυρομμάτι-Αρσινόη-Χάνια-Λάμπαινα, θα τερματίσουν στην πλατεία της Βαλύρας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα ακολουθήσει η απονομή μεταλλίων και των επάθλων στους νικητές, ενώ ο Δήμος Μεσσήνης απευθύνει θερμή έκκληση στους πολίτες όχι μόνο της Βαλύρας και των γειτονικών χωριών της Ιθώμης και της Μεσσήνης, να παραβρεθούν στις αθλητικές εκδηλώσεις ανήμερα της Αγίας Τριάδος, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες την Δευτέρα, στις 6.30 το απόγευμα και με το ζεστό τους χειροκρότημα να εμψυχώσουν τους αθλητές!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ώρα 18:30 Δρόμος Θυσίας

(Εκκίνηση από Αρκαδική Πύλη και Τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία Βαλύρας)

Ώρα 19:30 Αθλητικοί Αγώνες

Ώρα 20:30 Απονομή επάθλων

 

 

440 views
Top