Βασιλειάδης: Πύλη αθλητικού τουρισμού η Καλαμάτα – Οι βραβεύσεις στα Παπαφλέσσεια (φωτο)

Κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση έδωσαν δυναμικό παρών στα Παπαφλέσσεια με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να βγάζει... είδηση για το Δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας.

Παρόντες στους αγώνες του Μεσσηνιακού που φέτος γιορτάζει τα 130 χρόνια ζωής και μάλιστα έλαβε τις ανάλογες ευχές από όλους τους επισήμους, ήταν ο Μεσσήνιος αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας.

«Τα Παπαφλέσσεια ήταν σημαντικά και πρέπει να αποκτήσουν την ίδια αίγλη με το παρελθόν. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και με μια σειρά μεγάλων παρεμβάσεων στις αθλητικές υποδομές της πόλης οι οποίες πάσχουν.
"Η Καλαμάτα είναι ένα σημείο αναφοράς για τον κλασικό αθλητισμό και σκοπός μας είναι να ξαναγίνει. Για το λόγο αυτό εντάσσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα, στον προγραμματισμό για τα έργα τις παρεμβάσεις τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όσο και στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, ώστε να μπορέσουν να ξαναγίνουν κοιτίδα του κλασικού αθλητισμού, αλλά και για να επενδύσουμε πάνω στην Καλαμάτα ως πύλη αθλητικού τουρισμού της χώρας”,
τόνισε ο κ. Βασιλειάδης και συνέχισε:
Το κλίμα της Καλαμάτας, η γεωγραφική της θέση μας υποχρεώνουν να επενδύσουμε αθλητικά στο μέρος αυτό.
"Εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές και με μια σοβαρή συνεννόηση με τους φορείς της περιοχής, μπορούμε να καταστήσουμε την πόλη κέντρο αθλητικού τουρισμού”
.

Ο υπουργός και ο Περιφερειάρχης βράβευσαν τον Λούη Τσάτουμα ενώ ο κ. Βασιλειάδης βράβευσε τον διοργανωτή του μίτινγκ Μεσσηνιακό.

 

 

 

621 views
Top