ΑΛΑΚ: Καλοκαιρινό επίκεντρο του μηχανοκίνητου η Πυλία... Στις 7-8 Ιουλίου το "33ο Ράλλυ Σπριντ" και η έναρξη του Παν. Κυπέλλου Χώματος

Μετά την περυσινή, μεγάλη, επιτυχία, του αγώνα που διοργάνωσε στην Πυλία η ΑΛΑ Καλαμάτας δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει η συγκεκριμένη περιοχή του νομού τη βάση του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό το καλοκαίρι.

Η συνάντηση που έγινε πριν από λίγα 24ωρα, μεταξύ του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και των μελών του ΔΣ της ΑΛΑΚ (στη φωτό με τον πρόεδρο της λέσχης Γιάννη Πολυχρονόπουλο και τον γραμματέα Αθανάσιο Κατσά), επιβεβαίωσε την οριστικοποίηση διεξαγωγής του αγώνα για το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου, με τον δήμο να αποτελεί και φέτος βασικό άξονα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης πανελλήνιας εμβέλειας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Πρόκειται για το «33ο Ράλλυ Σπρίντ Σουλιναρίου-Μεσοποτάμου» το οποίο και θα αποτελέσει τον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος 2018, στοιχείο το οποίο του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία και σημασία.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά το Σάββατο 7/7 με τον τεχνικό και διοικητικό έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Πύλου ενώ λίγο αργότερα από τον ίδιο χώρο θα δοθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα. Την επομένη, Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 10:00 από το χωριό Σουληνάρι θα ξεκινήσει ο αγώνας μήκους 33,3 χλμ. με την ομώνυμη Ειδική Διαδρομή των 11,1 χλμ. να πραγματοποιείται 3 φορές.

Τα μηχανήματα του Δήμου Πύλου Νέστορος ξεκινούν άμεσα τις εργασίες προκειμένου να επιδιορθώσουν το δρόμο και να φτιάξουν, σε συνεννόηση με την ΑΛΑΚ, μια γρήγορη και τεχνική διαδρομή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι της λέσχης εξασφάλισαν για τους οδηγούς και τα πληρώματα μια δωρεάν διαμονή για το Σάββατο το βράδυ ενώ οι συμμετοχές «ανοίγουν» στις 18 Ιουνίου.

720 views
Top