ΠΑΜΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Α.Σ.ΚΑΡΑΤΕ: Σεμινάρια και αγώνες στο Λουτράκι

Σε διήμερο σεμινάριο στο οποίο δίδαξε ο Γάλλος Παγκόσμιος πρωταθλητής Κριστόφ Πίνα πήραν μέρος οι προπονητές του Παμμεσσηνιακού αθλητικού συλλόγου Καράτε Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας καθώς και οι επίλεκτοι αθλητές του συλλόγου, Νίκος Αδαμόπουλος, Νίκος Χρονάς και Αναστάσιος Χασανάκος.

Τα σεμινάρια αγωνιστικού Καράτε έγιναν στο SUMMER CAMP – ALL STYLES KARATE GAMES, στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ.Γαλανόπουλος», υπό το βλέμμα εκατοντάδων προπονητών και αθλητών του Ολυμπιακού αθλήματος του Καράτε.

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στον ίδιο χώρο που διεξάγεται το SUMMER CAMP – ALL STYLES KARATE GAMES, στο Λουτράκι, θα διεξαχθούν αγώνες Καράτε όλων των ηλικιών και κατηγοριών. Σε αυτή την διοργάνωση ο Παμμεσσηνιακος Α.Σ. θα λάβει μέρος με 12 αθλητές και αθλήτριες που στοχεύουν να κατακτήσουν την κορυφή, αλλά κυρίως πολύτιμες εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη συνέχεια τους στη ζωή και στο άθλημα που αγαπούν.

Προπονητές των αγώνων θα είναι οι Ιωάννης και Ευάγγελος  Μπούρας. Την αποστολή θα συνοδεύσει  ο πρόεδρος  της διαιτησίας  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για την Νότια Ελλάδα και Περιφερειακός εξεταστής Μαύρων Ζωνών και Νταν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε  κ.Ευθύμιος  Μπούρας, καθώς και πλήθος κόσμου από συγγενείς και φίλους των αθλητών που θα λάβουν μέρος στους εν λόγω αγώνες.   

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής: Ο Νίκος Αδαμόπουλος στα  -75Kgr. στους Άνδρες, ο Νικόλαος Χρονάς  στα -61 Kgr. στους Νέους Άνδρες, ο Αναστάσιος Χασανάκος στα -63Kg. στους Έφηβους, ο Δημήτρης Λαπιώτης στα -35Κg. στους Παίδες του 2007, ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος στα  +40Kg. στους Παίδες του 2007, ο  Συμεών Σταθόπουλος στα +40Kg. στην κατηγορία των Παίδων του 2007, ο Αλέξανδρος Καραπατάς στα -30Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2010, ο Δημήτρης Σμυρνιός  στα -25Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2008, ο Ηλίας Ηλιόπουλος στα +35Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2010, ο Ευάγγελος Λαπιώτης στα -25Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2011, ο Δημήτρης Μέντζας στα -25Kgr. στην κατηγορία των Παίδων του 2010  και η Ελένη Σταυριανού στα -40Kg. στις κορασίδες του 2006  . Οι παραπάνω αθλητές θα πάρουν μέρος τόσο στο αγωνιστικό μέρος του Κούμιτε, όσο και στο τεχνικό αγώνισμα του Κάτα

481 views
Top