ΑΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Καλεί τα μέλη του να δηλώσουν συμμετοχή στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ, που θα διεξαχθούν στις 11 Νοεμβρίου 2018, οι οποίες γίνονται αποκλειστικά μέσω ειδικής ηλεκτρονικής φόρμας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη των εγγραφών και τα προσκαλεί να δηλώνουν συμμετοχή.

«Ελάτε να τρέξουμε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με την ιστορική διαδρομή των 42,195 χλμ, χρησιμοποιώντας τα χρήματά μας για καλό σκοπό!» αναφέρει ειδικότερα το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών»

Λόγω της πρόσφατης ένταξης του Α.Ο. Φιλιατρών στην Ελληνική Ομοσπονδία Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), τα προσφερόμενα πακέτα εγγραφής διαμορφώνονται ως εξής:

Βασικό πακέτο με κόστος 10 € και Ενισχυμένο πακέτο (με το επίσημο t-shirt του Μαραθωνίου) με κόστος 25 €.

Τα 10 € ανά συμμετοχή συγκεντρώνονται με τη βοήθεια και τη συνδρομή της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου και του Γραφείου Μαραθωνίου Δρόμου και μετά τους αγώνες διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΕΓΑΣ.

Σημειώνεται ότι οι θέσεις που αντιστοιχούν στον Σύλλογό μας είναι περιορισμένες (20 θέσεις στον Μαραθώνιο και 2 θέσεις στα 5 χλμ) και η υποβολή της Ομαδικής Εγγραφής στον ΣΕΓΑΣ θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυστηρά μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018.

Τα μέλη του Συλλόγου που θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, θα πρέπει να καταβάλλουν όσο το δυνατόν συντομότερα το αντίτιμο συμμετοχής στο μέλος του Συλλόγου Χρήστο Μπαρκά (6977459655).

Λόγω της αυξανόμενης δημοφιλίας του αγώνα και των προθεσμιών που επιβάλει πλέον η Οργανωτική Επιτροπή, παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα την εξόφληση της εγγραφής τους. Τελευταία ημέρα δηλώσεων θα είναι η Κυριακή 24/06/2018 και η εξόφληση θα πρέπει να έχει γίνει έως την Τετάρτη 27/06/2018.

Υπενθυμίζουμε πως η εξασφάλιση της θέσης γίνεται με την καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και όχι με την υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας.”

214 views
Top