ΝΟ Πύλου: Γιόρτασε το τέλος της σεζόν και τίμησε τα παιδιά των Ακαδημιών

Την ετήσια γιορτή του πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο Ναυταθλητικός Όμιλος Πύλου με την ολοκλήρωση της αθλητικής σεζόν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ, βόλεϊ και γυμναστικής.
Την εκδήλωση παρευρέθη και ο δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό είπε:

«Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) πραγματοποιήθηκε η γιορτή των Ακαδημιών Μπάσκετ και Βόλεϊ του Ναυταθλητικού Ομίλου Πύλου στο κλειστό Γυμναστήριο του Δημου μας . Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του ΔΣ του ΝΟΠ για τον αγώνα τον οποίο κάνουν, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να διατηρήσουν τον όμιλο ζωντανό . Είμαστε όλοι κοντά τους !!!»

Από τη μεριά τους, οι ιθύνοντες του ΝΟ Πύλου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την παρουσία πλήθος γονέων, συγγενών και φίλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Πύλου που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

«Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή για το πέρας της αθλητικής σεζόν.

Ενημερώνουμε ότι όσα παιδιά δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά συμμετείχαν κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά στα τμήματα του Ομίλου μπορούν να παραλάβουν τα διπλώματα και τα μετάλλια τους απευθυνόμενα στα μέλη του Δ.Σ του Ν.Ο.Π.»

285 views
Top