ΣΚΑΚΙ- ΝΟΚ: Αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ράπιντ αρχαρίων ΩΜΕΓΑ Α.Ε.

Με επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (17/6), στο εντευκτήριο της σκακιστικής ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, το 7ο εσωτερικό πρωτάθλημα ράπιντ αρχαρίων ΩΜΕΓΑ Α.Ε. με χορηγό την ομώνυμη εταιρία του Γ. Κωνσταντακόπουλου.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για αρκετά παιδιά να γνωρίσουν το αγωνιστικό σκάκι και να εξοικειωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους με μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα. Τις απονομές έκανε η κα Παναγιώτα Μπούρα - Κωνσταντακοπούλου, κοινωνιολόγος, η οποία απευθυνόμενη στους αθλητές και τους γονείς τους τόνισε την σπουδαιότητα του σκακιστικού αθλήματος και την προσφορά του στην διαμόρφωση της προσωπικότητας κάθε παιδιού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Πρώτος στην τελική βαθμολογία του τουρνουά ήταν ο Κυριακόπουλος Νικόλας και δεύτερος με ισοβαθμία ο Κατερινόπουλος Κωνσταντίνος με 4,5 βαθμούς σε πέντε αγώνες. Την τρίτη θέση κέρδισε ο Ηλίας Λαπιώτης με 3 βαθμούς. Επίσης συμμετείχαν οι σκακιστές της ακαδημίας: Σταματελόπουλος Γεώργιος, Σπυρόπουλος Γεώργιος, Κονταξής Παναγιώτης, Τσαρτσάλης Μάριος, Κωνσταντακόπουλος Μάριος, Παπατζιμοπούλου Μάνια, Ξυγκώρος Παναγιώτης, Φράγκος Παναγιώτης, Κελέσης Κωνσταντίνος, Κασιδάκης Γεώργιος, Σταυροπούλου Ηρώ, Παναγόπουλος Πέτρος, Κονταξή Λυδία.

Οι μικροί σκακιστές αγωνίστηκαν, διασκέδασαν και έφυγαν όλοι χαμογελαστοί. Οι υπεύθυνοι του τμήματος ευχαριστούν τον χορηγό και συγχαίρουν τους γονείς για την άριστη συνεργασία τους.

 

 

223 views
Ετικέτες
Top