Τρίαθλο: Νέα επιτυχία Κρανιώτη η 3η θέση στο POROSEA 2018

Ακόμη μια επιτυχία σε έναν σημαντικό αγώνα τριάθλου πέτυχε ο καλαματιανός Κωνσταντίνος Κρανιώτης ο οποίος βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις των διοργανώσεων που λαμβάνει μέρος.

Ο τριαθλητής του Ευκλή κατέλαβε την θέση στην αθλητική εκδήλωση multisport ''POROSEA 2018'' (τριάθλου, aquathlon, κολύμβησης και δρομικά) στο πανέμορφο νησί του Πόρου, την οποία διοργάνωσαν ο Δήμος Πόρου, το Saronic Triathlon Club και η εταιρεία Whynot.

Η απόσταση του αγώνα στην οποία συμμετείχε ήταν: Κολύμβηση 750 μ. - ποδήλατο 20 χλμ. - τρέξιμο 5 χλμ.

Τερμάτισε στην 3η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία (30 - 34 ετών) με συνολικό χρόνο 1 ώρα, 19 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα.

Ήταν ένας δυναμικός αγώνας με δυνατό συναγωνισμό σε όλη τη διάρκεια και ο Πόρος αποδείχθηκε ότι ήταν ιδανικός, για να φιλοξενήσει μια τέτοια διοργάνωση τόσο στο αγωνιστικό σκέλος όσο και στο κομμάτι φιλοξενίας των αθλητών.

Επίσης το νησί είχε καταπληκτικές διαδρομές και η περίκλειστη θάλασσα, ήταν οι απόλυτες εγγυήσεις για ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό διήμερο”, είπε ο Κρανιώτης για τη νέα του διάκριση.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., με την τεχνική υποστήριξη κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 

 

495 views
Top