11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2018: Νέα διαδρομή αλλά ο ίδιος «σαμπανιζέ» τερματισμός!

ΜΕ νέα εξίσου συναρπαστική ασφάλτινη, κυκλική διαδρομή με υψομετρική διαφορά 120 μέτρων και το γνωστό … «σαμπανιζέ» τερματισμό στο Μάνεση θα γίνει ο 11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2018.

Στο καθιερωμένο γιορτινό, δρομικό ραντεβού καλούν και φέτος τον κόσμο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνεση και οι συνεργαζόμενοι σύλλογοι ΣΔΥ Μεσσηνίας, Μορφωτικός Πολυλόφου, Πολιτιστικός Τρικόρφου και ο Δήμος Μεσσήνης που στηρίζει την διοργάνωση.

Ο "11ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής 2018" θα γίνει το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 με ώρα εκκίνησης 19:00 στην εξής νέα κυκλική και ασφάλτινη διαδρομή 9 χιλιομέτρων που θα έχει υψομετρική διαφορά 120 μέτρα και σημείο εκκίνησης και τερματισμού το γραφικό χωρίο του Μάνεση.

Η διαδρομή είναι: Μάνεση - Πολύλοφος - Κιόσι Τρικόρφου - Χίλια σπίτια- Μάνεση.

Μέχρι τις 26 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από την ιστοσελίδα του ΣΔΥ Μεσσηνίας (ΕΔΩ) έως την Πέμπτη 26/7/18.

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:45 στο κοινοτικό γραφείο του Μάνεση.

ΕΠΑΘΛΑ: Μετάλλια, κύπελλα στους έξι πρώτους και πρώτες της γενικής κατάταξης, καθώς και στους τρεις πρώτους της τοπικής περιοχής του αγώνα. Μετάλλια θα δοθούν σε όλους όσους τερματίσουν.

Θα υπάρχει δυνατότητα ντους για τους αγωνιζόμενους και θα ακολουθήσει παραδοσιακό γεύμα.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.

 

514 views
Top