ΤΕΝΙΣ: Σούπερ Παπακωνσταντίνου, ξεπέταγμα Μιχαλοπούλου στην Κεφαλλονιά! (ΦΩΤΟ)

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου επιβεβαίωσε τον τίτλο της κορυφαίας στην Πελοπόννησο καθώς στο τουρνουά Ε3 της ΣΤ’ Ένωσης στην Κεφαλλονιά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Η 12χρονη τενίστρια του ΟΑ Καλαμάτας ήταν εντυπωσιακή σε ένα ακόμη τουρνουά και η επιτυχία της αυτή ήρθε ως συνέχεια της πρωτιάς που έχει κατακτήσει και στο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Καλαμάτας καθώς και στα Παπαφλέσσεια.

Σε μια χρονιά που είναι δική της από το ξεκίνημα, με δυο τελικούς τον χειμώνα και πρόκριση στην 8άδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην πρώτη θέση της κατάταξης και πλέον βάζει πλώρη για τα δύσκολα Πανελλήνια τουρνουά!

Για να φτάσει στην πρωτιά στην Κεφαλλονιά, η Παπακωνσταντίνου πέρασε bye στον πρώτο γύρο και στην συνέχεια νίκησε 2-0 (4-0, 4-0) την Σακκελαροπούλου (Χρυσός ΑΟ), 2-0 (6-1-6-0) την Γεωργοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) και 2-0 (6-1, 6-1) στον τελικό την Χρυσούλα Παπαδοπούλου , επίσης του ΑΟΑ Πατρών.

Στην Κεφαλλονιά, τα χρώματα του ΟΑΚ δόξασε και η μικρή αλλά πολλά υποσχόμενη Βάσια Μιχαλοπούλου η οποία κατέλαβε την θέση στο προπαιδικό jumior για παιδιά κάτω των 10 ετών.

Στην αποστολή του Καλαματιανού συλλόγου στο νησί του Ιονίου βρέθηκαν ακόμη οι Ντύλαν Παπανικολάου (Α16), Γκέρι Ασένοβα, Αγγελική Κουλουμπού (Κ16).

 

 

266 views
Top