Με "λάμψη" Ολυμπιονικών τα εγκαίνια του Ακρίτα (pics)

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου «Νίκη Μπακογιάννη» του Ακρίτα Καλαμάτας στο Elite City Resort.
Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση όπου κυριάρχησαν τα παιδικά χαμόγελα, οι μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού που έδωσαν το παρών και φυσικά η ιστορική Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη, η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο αφού το αθλητικό κέντρο φέρει το όνομά της.
Το παρών έδωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη μαζί με το μέλος του Συλλόγου Εύα Χριστοδούλου, ο καλαματιανός πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Ακρίτα Χαράλαμπος Καρακύκλας, εκπρόσωποι του Δήμου και της εκκλησίας, γονείς και δεκάδες παιδιά – αθλητές του καλαματιανού συλλόγου.
Χαιρετισμούς απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Καλαμάτας, ο Χαράλαμπος Καρακύκλας, ο ιδιοκτήτης του Elite Νικήτας Κάρτσωνας και φυσικά η Νίκη Μπακογιάννη, η οποία και καταχειροκροτήθηκε! Φυσικά, όλοι εκθείασαν τον "μαέστρο" της επιτυχίας του τμήματος Στίβου του Ακρίτα, Πέτρο Παπαδόπουλο. 

956 views
Top