17α Δημάκεια: Πλήθος κόσμου στην αυλαία της αθλητικής γιορτής του Ταυγέτου (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών ολοκληρώθηκαν τα 17α Δημάκεια που για μία εβδομάδα έδωσαν μια ξεχωριστή πνοή στα χωριά του Ταϋγέτου.

Η αυλαία έπεσε μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης ικανοποίησης για τις πολλές συμμετοχές σε όλους τους αγώνες και τις υψηλές επιδόσεις.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, έγινε ο "Αλαμάρειος αγώνας δρόμου" για παιδιά μέχρι και 9 ετών, στην απόσταση των 1.400 μέτρων, διαδρομή πλατεία Αλαγονίας-Κερασούλια. Ακολούθως στις 5.30μμ έγινε ο "Αλαμάρειος αγώνας δρόμου" για παιδιά μέχρι και 13 ετών, στην απόσταση 2.600 μέτρων, διαδρομή Αγία Ελεούσα-Κερασούλια και τέλος στις 6.30 ο αγώνας, ανεξαρτήτως ηλικίας, στην απόσταση 4.000 μέτρων, διαδρομή πλατεία Αρτεμισίας-Κερασούλια.

Ολόκληρη την εβδομάδα των αγώνων πολλά άτομα βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο "Παναγιώτης Αλάμαρας", έπαιξαν, αθλήθηκαν, γνωρίστηκαν, διασκέδασαν, χάρηκαν, μπροστά από την μορφή του αείμνηστου Τάκη Αλάμαρα, που αν ζούσε σήμερα θα χαιρόταν ιδιαίτερα που οι κόποι και οι θυσίες του έπιασαν τόπο και το αθλητικό κέντρο που έφτιαξε το 2000, είναι αφορμή για να έρχονται Αλαγόνιοι και φίλοι του βουνού, έστω και μια φορά το χρόνο, στον Ταϋγετο”, ανέφερε σε ανάρτησή του η ψυχή των αγώνων Χρήστος Ζερίτης.

 

 

298 views
Top