Το Ρέμα της Καρυάς στον Νερόμυλο γνώρισε η πεζοπορική ομάδα του Ευκλή (φωτο)

Η Ελένη Οικονομοπούλου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'', δέχτηκε με χαρά την περασμένη Κυριακή την πρόταση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Νερόμυλου κ. Δημήτρη Δημητρόπουλου και της αγαπημένης της φίλης, Ιωάννας Διαμαντοπούλου, να συμμετάσχει η ομάδα του Ευκλή στην προγραμματισμένη από τους φιλόξενους κατοίκους - εθελοντές, πεζοπορία στο Ρέμα της Καρυάς και στο γλέντι, που θα ακολουθούσε στην πλατεία του χωριού.

Πράγματι η ομάδα του Ευκλή ανταποκρίθηκε στην πρόταση της κας. Οικονομοπούλου και το απόγευμα της Κυριακής 39 φίλοι και μέλη του Ευκλή ξεκίνησαν για τον Νερόμυλο, εκεί συναντήθηκαν με άλλους πεζοπόρους και με οδηγούς τους ντόπιους ξεκίνησαν την πεζοπορία στις όχθες του ρέματος.

Η πλούσια βλάστηση της Μεσσηνιακής γης συνεπήρε τις αισθήσεις των συμμετεχόντων, ενώ το τοπίο με τις μικρές βραχώδεις ανηφόρες κέντριζε το ενδιαφέρον τους.

Όλοι μαζί με το πέρας της εξόρμησης γλέντησαν στην πλατεία του χωριού και απόλαυσαν τα πλούσια κεράσματα, παστό και λαλαγγίδες του προέδρου και της συζύγου του κας Ιωάννας αλλά και των φιλόξενων ντόπιων κατοίκων.

Όπως μας τόνισε η υπεύθυνη εκδρομών του Ευκλή κα. Αγγελική Ματσούκα: ''Δεμένη η ομάδα του Ευκλή, με ομαδικό πνεύμα, χάρηκε την πεζοπορία και το βραδινό γλέντι. Αυτές οι στιγμές μας ενώνουν και με ενθουσιασμό περιμένουμε την επόμενη εξόρμησή μας !!''

 

290 views
Top