ΕΥΚΛΗΣ: Rafting στον Λούσιο ποταμό και εκδρομή στην Καρύταινα!

Κάθε χρόνο στο ετήσιο πρόγραμμα του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'', εντάσσεται και μια ημέρα Rafting στον Λούσιο και βεβαίως η περιήγηση στα παραδοσιακά σοκάκια της Καρύταινας.

Έτσι και φέτος στις 26 Αυγούστου 2018 οι φίλοι και οι φυσιολάτρες του ''Ευκλή'', θα έχουν την ευκαιρία να εξορμήσουν στον γειτονικό Νομό, την Αρκαδία, για να κάνουν Rafting (κατάβαση ποταμού με ειδικά διαμορφωμένο σκάφος) στο ποτάμι Λούσιος, με τους έμπειρους οδηγούς της εταιρείας ''Περιπέτεια - Outdoor Activities'' και να γνωρίσουν την Καρύταινα και το κάστρο της!

Η ομορφιά του τοπίου με τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια, τις πηγές που ‘’σκάνε’’ μέσα από τα πλατάνια, τα πανέμορφα γλυπτά που σχηματίζουν οι σμιλευμένοι από το νερό βράχοι, τα εντυπωσιακά περάσματα και τα πεντακάθαρα νερά καθιστούν την συγκεκριμένη διαδρομή τη δημοφιλέστερη διαδρομή rafting στην Ελλάδα.
Οδηγοί rafting θα είναι στελέχη της εταιρείας ''Περιπέτεια - Outdoor Activities''.

Η μετακίνηση θα γίνει με 50άρι λεωφορείο και το κόστος για το Rafting είναι 35 ευρώ. Κόστος λεωφορείου 10 ευρώ για τα μέλη του Ευκλή και 12 ευρώ για τα μη μέλη. Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνουν αυτομάτως με την αγορά του εισιτηρίου!

Ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων θα γίνονται έως την Τετάρτη βράδυ, ώρα 10:00 μ.μ.

Ραντεβού στις 8 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.).

Υπεύθυνη εκδρομών : Αγγελική Ματσούκα.

Πληροφορίες στο τηλ. του συλλόγου 27210 84844 και κρατήσεις θέσεων στην Α αντιπρόεδρο και έφορο Δημοσίων Σχέσεων Ελένη Οικονομοπούλου, στο τηλ. 6974252234.

252 views
Top