ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Διοργάνωσε με επιτυχία το "2ο Judo Camp" στο Λουτράκι

Με τη συμμετοχή 5 συλλόγων Τζούντο πραγματοποιήθηκε, στο «Sports Camp Loutraki», από 31/8 έως 4 Σεπτεμβρίου, το 2ο Judo camp το οποίο και διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας.

Οι συμμετοχές αθλητών, ηλικίας από 6 έως 20 ετών, ξεπέρασαν τις 70 και τα σωματεία που έλαβαν μέρος ήταν Α.Σ. Τζούντο Καλαμάτας - Ολύμπιος Γ.Σ.Πετρούπολης - Α.Σ.Αρτέμιδας - Πρωτέας Ραφήνας και ο Εύαθλος Γ.Σ.

Μαρκάκης Παναγιώτης - Προπονητής JUDO - JU JITSU

«Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε προπονήσεις Judo - Κολύμπι - Γυμναστήριο - Τρέξιμο - Παιχνίδια - Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Αθλητικής Διατροφής, Αγωνιστικές Τακτικές Τζούντο, Πάρτυ και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Στο Judo camp οι αθλητές προετοιμάστηκαν, μετά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς που ξεκίνησε στις 10/9/2018 για τον σύλλογό μας με εντατικές προπονήσεις.

Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα και τους δόθηκε ένα κίνητρο για να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο τις προπονήσεις για την επίτευξη των στόχων τους. Η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμπαράσταση των Γονιών τους και την εμπιστοσύνη που έχουν προς τον Σύλλογο κι εμένα προσωπικά.

Ευχαριστώ όλους τους Αθλητές και Γονείς του Συλλόγου μας και ελπίζω η φετινή αθλητική χρονιά να φέρει ακόμα μεγαλύτερες χαρές στο Τζούντο Καλαμάτας.

Τέλος καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν να δοκιμάσουν το Ολυμπιακό άθλημα του Τζούντο , που σύμφωνα με την UNESCO είναι το καλύτερο παιδαγωγικό σύστημα πολεμικών τεχνών. Καλές προπονήσεις».

244 views
Top