Τένις: Σάρωσε και στην Τρίπολη η Παπακωνσταντίνου

Από νίκη σε νίκη στα Ενωσιακά πρωταθλήματα πετάει η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου του ΟΑ Καλαμάτας καθώς την Κυριακή κατέκτησε με άνεση το τουρνουά Ε3 που έγινε στην Τρίπολη.

Η 12χρονη φέρελπις τενίστρια ήταν πρώτη στην κατηγορία της ενώ ο ΑΟΚ είχε κι άλλα καλά πλασαρίσματα στα κορίτσια στους αγώνες για αθλητές κάτω των 16 και κάτω των 12 ετών.

Η Παπακωνσταντίνου πανηγύρισε στην αρκαδική πρωτεύουσα τον δεύτερο τίτλο της μέσα σε λίγους μήνες καθώς στις αρχές του καλοκαιριού ήταν νικήτρια και στην Κεφαλλονιά και έτσι επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην Πελοπόννησο.

Η 12χρονη τενίστρια, η οποία θυμίζουμε στα τέλη Ιουλίου είχε μπεί στην τετράδα του Πανελλήνιου Ε2 που είχε γίνει στον Βόλο, νίκησε στην Τρίπολη τις Νικολακοπούλου (Χρυσός ΟΑ), Τούλα (ΑΟΑ Πατρών) και Παπαδοπούλου (ΑΟΑ Πατρών) στον τελικό.

Στην ίδια κατηγορία (Κ12) η Ηλιάνα Αθανασοπούλου έφτασε στα προημιτελικά και η Λήδα Μπλουγούρα έφτασε στην φάση των “16”.

Στα κορίτσια Κ16 η Αγγελική Κουλουμπού πέρασε δυο γύρους και αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Ομοίως και η Γκέρι Ασένοβα η οποία αποκλείστηκε στην 8άδα από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Χρυσούλα Κανελλάκη.

Στα αγόρια Α16 ο Ντύλαν Παπανικολάου αποκλείστηκε στους “16”, όπως και ο Έκτορας Παπανικολάου στα αγόρια Α12. Στην ίδια κατηγορία οι Σπανός Αγαθοκλής, Χιώτης Δημήτρης και Μουτζούρης-Δικαίος Διονύσης αποκλείστηκαν στους “32”.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των αθλητών του ΟΑ Καλαμάτας είναι το προπαιδικό πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών που θα γίνει στο Ξυλόκαστρο το διήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.


348 views
Top