Ο ΣΔΥΜ πάει Μονεμβάσια για το 1° "Monemvasia Run Challenge"

Ο ΣΔΥ Μεσσηνίας διοργανώνει 2ήμερη εκδρομή στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018 στην πανέμορφη Μονεμβάσια για συμμετοχή στο «1° Monemvasia Run Challenge 2018».  Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα 10 χιλιομέτρων και τους παράλληλους αγώνες των 3 & 1,5 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος θα διαθέσει πούλμαν που θα αναχωρήσει από την Καλαμάτα το Σάββατο 29/9/2018 στις 09:00 από τα γραφεία του Συλλόγου (Ανατολικό Κέντρο - Κτήριο 30, γήπεδο Μεσσηνιακού - Παλαιό στρατόπεδο) και θα επιστρέψει από τη Μονεμβάσια την Κυριακή 30/9/2018, ώρα 15:30.

Η ανακοίνωση του ΣΔΥΜ αναφέρει: "Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εκδρομή αυτή παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως το μέλος του συλλόγου μας Παναγιώτη Καμπά στο τηλ. 6983511797 για το κλείσιμο της θέσης σας στο πούλμαν, αλλά και την έγκαιρη κράτηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ταυτόχρονα, για τη συμμετοχή των μελών στους αγώνες της διοργάνωσης θα γίνει και ομαδική εγγραφή στους ανωτέρω αγώνες.

Το εκτιμώμενο κόστος της μετακίνησης, της διαμονής στο ξενοδοχείο και της εγγραφής στον αγώνα ανέρχεται στα 15€ περίπου ανά άτομο, αφού μέρος των εξόδων καλύπτει και η διοργάνωση.

Για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή ο ελάχιστος αριθμός αθλητών και μελών ανέρχεται στα 35 άτομα, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και φυσικά η κατοχύρωση της θέσης σας θα γίνεται μόνο με τη καταβολή εξ' ολοκλήρου του αντιτίμου.

Παρακαλείσθε, λόγω της μεγάλης τουριστικής επισκεψιμότητας της περιοχής και του περιορισμένου χρόνου μέχρι την έναρξη των αγώνων, θα πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας άμεσα και μέχρι το αργότερο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018."

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

300 views
Top