ΑΛΑΚ: Απίστευτος Πλάγος στο Ράλλυ Ευβοϊκού

Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στους φίλους της ΑΛΑ Καλαμάτας και των αγώνων αυτοκινήτου. Από τη μια πλευρά είχαμε την εντυπωσιακή παρουσία του ταχύτατου Γιάννη Πλάγου σε Ευβοϊκό και Θήβα και από την άλλη τις εγκαταλείψεις οδηγών της Λέσχης στην Αμαλιάδα.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά… Απίστευτη εμφάνιση από τον Γιάννη Πλάγο σε Χαλκίδα, Βοιωτία και το Ράλλυ Ευβοϊκού με τον καλαματιανό οδηγό-στο πλευρό του ο Αλκιβιάδης Ρέντης που ανήκει στην ΟΜΑΘ-να «πετάει» κυριολεκτικά στην άσφαλτο κάνοντας χρόνο 36.05.37, με το κόκκινο ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R, τερματίζοντας στην 1η θέση της F2 και της C3 αλλά και στη 2η θέση της Γενικής Κατάταξης μπροστά από αυτοκίνητα πιο δυνατά.

Όσον αφορά τον Νικήτα Γεωργουλέα-συνοδηγός του ο Βαγγέλης Πουλάκος-τερμάτισε στην 6η θέση της C6 με PEUGEOT 106 και χρόνο 46.58.39.

Άτυχοι, από την άλλη, στάθηκαν οι περισσότεροι οδηγοί της ΑΛΑΚ που συμμετείχαν στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας.

Συγκεκριμένα, εγκατέλειψαν οι Πολυμενέας-Παπανικολάου (CITROEN SAXO), Ποθουλάκης-Γεωργαντόπουλος (TOYOTA COROLLA), Αγγελής-Αλεξανδρόπουλος(FORD ESCORT MK 2) ενώ τερμάτισαν μονάχα οι Θανάσης Κατσάς-Παναγιώτης Αναστασόπουλος (TOYOTA COROLLA AE111) καταλαμβάνοντας την 1η θέση της ΑΛΑΚ και την 2η στην C5.

350 views
Top