Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής θα κάνει, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, στο Ξυλόκαστρο, ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει 3 ομάδες, την Παγωνα Πάτρας , την Γαλήνη Πάτρας και τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών. Η καλαματιανή ομάδα θα κατέβει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση παικτών, αναμένοντας θετικά αποτελέσματα. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν θα είναι οι Ξαρχάκος Πέτρος, Ρουμελιώτης Κώστας, Καλαποθάκης Ευθύμης και Καλογερόπουλος Βάιος.

Εντωμεταξύ οι προπονήσεις συνεχίζονται στα τμήματα Ακαδημίας με τη συμμετοχή 36 μικρών και μεγάλων αθλητών που αγαπούν το άθλημα και μαθαίνουν τα μυστικά του.

Καλογερόπουλος Γιώργος και Ρουμελιώτης Κώστας έχουν μοιράσει τις ώρες και τις μέρες έτσι ώστε να προπονούνται όσο το δυνατόν καλύτερα οι αθλητές του ομίλου, στην αίθουσα του ομίλου, λαμβάνοντας την απαραίτητη υλική βοήθεια από τα 4 τραπέζια, τα 2 Ρομπότ προπόνησης και εκατοντάδες μπαλάκια που βοηθούν στο να γίνονται οι αθλητές ολοένα και καλύτεροι.( στη φωτο το τμήμα προχωρημένων).

271 views
Top