Υπερθέαμα στο πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος στα Γιαννιτσάνικα (φωτο)

Με επιτυχία έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής (4/11), το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος, που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και με την έμπρακτη υποστήριξή του. Οι αγώνες έγιναν στην πίστα motocross του Αθλητικού Πάρκου Μοτοσυκλέτας Καλαμάτας.

Ογδόντα αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, κάποιοι από αυτούς και Πρωταθλητές Ελλάδος, εντυπωσίασαν τους θεατές, που έσπευσαν στην πίστα motocross για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

Νικητής στην κατηγορία EXPERT ήταν ο Δημήτρης Κοντολέτας με 2 νίκες. Στην ΜΧ1 νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μούρκος, ενώ στην ΜΧ2 νικητής ήταν ο Αποστόλης Καραφωτιάς. Στην OPEN την πρωτιά πήρε ο Διονύσης Κονδυλόπουλος.

Στου μικρούς οδηγούς στην κατηγορία ΜΧ65 νικητής ήταν ο Σωτήρης Φωτάκης με δυο νίκες, ενώ στην μεγαλύτερη κατηγορία ΜΧ85 νίκησε ο Μιχάλης Σαραντινούδης, επίσης με δυο νίκες!

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, σε χαιρετισμό του, τόνισε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά καθώς ο αποκατεστημένος πρώην ΧΑΔΑ Γιαννιτσανίκων, που παραχωρήθηκε στη ΛΕΜΟΚΑ, έχει μετατραπεί σε έναν μοναδικό χώρο αναψυχής, για να μπορούν οι αθλούμενοι, πάντα με ασφάλεια, να εντυπωσιάζουν με τη δεξιοτεχνία τους. Ο Π. Νίκας έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αγώνα και ευχήθηκε να υπάρξει καλός συναγωνισμός, χωρίς ατυχήματα και να κερδίσει ο καλύτερος.

Η πίστα motocross, που έχει διαμορφωθεί με τη φροντίδα του Δήμου Καλαμάτας και την προσωπική εργασία των μελών της ΛΕΜΟΚΑ, εγκαινιάσθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Σημειώνεται δε πως το Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας στα Γιαννιτσάνικα έχει έκταση 50 στρεμμάτων και έχει παραχωρηθεί από το Δήμο για την υποστήριξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μοτοσυκλέτες. Διαθέτει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ με τη φύτευση δένδρων με συστηματικό τρόπο θα προσφέρεται η αναγκαία σκιά.

Τα αποτελέσματα

 

164 views
Top