Ευκλής Καλ.: 5ος ο Μυστριώτης στην ''3η Ποδηλατική Ανάβαση'' στον Άγιο Μερκούριο Αττικής

Με την 5η θέση του Βασίλη Μυστριώτη στην ''3η Ποδηλατική Ανάβαση'' στον Άγιο Μερκούριο Αττικής, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική ποδηλατική σεζόν για τους αθλητές του Ευκλή Καλαμάτας.

Την περασμένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ενώ 92 πεζοπόροι του Ευκλή απολάμβαναν το ορεινό Μαίναλο και το μονοπάτι από την Βυτίνα έως την Ελάτη, ο βετεράνος και ενεργός παλαίμαχος αθλητής του τμήματος αγωνιστικής ποδηλασίας του Συλλόγου Βασίλειος Μυστριώτης κατακτούσε την 5η θέση στον αγώνα '' 3η Ανάβαση Ατομικής Χρονομέτρησης'' στον Άγιο Μερκούριο Αττικής, στην κατηγορία του από 60 ετών και πάνω!

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και Ερασιτεχνών (Π.Ε.Π.Α.) με διαδρομή Αγ. Μερκούριος – Ωρωπού 4,950 χλμ. (Κλασσική Ανάβαση από Μαλακάσα).

Όπως αναφέρει η Ελένη Οικονομοπούλου (Α΄ αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων), “η ποδηλατική αγωνιστική χρονιά 2018 για τους αθλητές έφτασε στο τέλος της, με τους ποδηλάτες του Ευκλή να δίνουν ένα δυναμικό παρόν σε πολλούς αγώνες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κατακτώντας πολύ καλές θέσεις οι περισσότερες μέσα στις 3άδες!

Η Διοίκηση του Καλαματιανού Συλλόγου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους ποδηλάτες, που έτρεξαν φέτος με την φανέλα του Ευκλή”.

 

 

 

 

131 views
Top