ΑΛΑΚ: Διπλή συμμετοχή και 3η θέση για Κανέλλο στην ανάβαση Πιτίτσας

Με μεγάλο ενδιαφέρον και 88 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου η ανάβαση Πλατάνι-Πιτίτσα.

Στην καθιερωμένη συνάντηση της Αχαΐας που αποτέλεσε και τον 8ο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας είχε διπλή εκπροσώπηση και μάλιστα με διάκριση. Πιο συγκεκριμένα ο Κανέλλος με Pegeuot 106 ήταν 3os στην κατηγορία E11, ενώ την 6η θέση στην FST κατέλαβε ο Σπύρος Πάνιας με SUBARU IMPREZA.

Συνέχεια σε Ηράκλειο και Μαρκόπουλο

Η αγωνιστική συνέχεια θα δοθεί για την ΑΛΑΚ σε δύο μέτωπα το προσεχές Σαββατοκύριακο 18-19/11.

Στον αγώνα drift του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης θα λάβουν μέρος στην κατηγορία με διπλά περάσματα ο Αθανάσιος Γεωργακόπουλος με BMW E36, ο Κωνσταντίνος Δρούγας με BMW E36, έτοιμος να παλέψει για την 3η θέση και ο Γιώργος Παναγόπουλος, ο άνθρωπος που έφερε το drift στην Καλαμάτα, με BMW E30. Στην κατηγορία μονά περάσματα θα αγωνιστεί ο εντυπωσιακός Φώτης Ανδρουτσόπουλος με BMW E30.

Μια ακόμη αποστολή της ΑΛΑΚ θα εκπροσωπήσει την καλαματιανή Λέσχη στον 4ο αγώνα dirt games στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου. Ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος θα τρέξει με χωμάτινη φόρμουλα speedcar 600 στην κατηγορία με κανονισμούς rally cross που για πρώτη φορά εφαρμόζονται στην Ελλάδα, ενώ στα αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ, Γιάννης Πολυχρονόπουλος με LANCIA HF INTEGRALE στα 2000+ και ο Παναγιώτης Σταθόπουλος με VW POLO GTI στα 1600.

175 views
Top