ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Με 16 αθλητές στο τουρνουά "Μωλόν Λαβέ"

Στη Σπάρτη θα βρεθούν το προσεχές Σάββατο, 24 Νοεμβρίου, οι παλαιστές του Αθλητικού Συλλόγου Μεσσηνίας "Αριστόδημος", όπου θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά πάλης "Μωλόν Λαβέ» που διοργανώνει ο σύλλογος «Λεωνίδας Πάλη».

Όπως και στα προηγούμενα τουρνουά που έλαβε μέρος ο «Αριστόδημος», έτσι κι αυτό πρόκειται για αναπτυξιακού χαρακτήρα αγωνιστική συνάντηση, περιλαμβάνει χαλαρούς αγώνες οι οποίοι δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές /τριες να εξοικειωθούν με την αίσθηση των επίσημων αγώνων και παρότι η διάκριση είναι αυτοσκοπός για κάθε αθλητή και τον σύλλογό τους, σημασία έχει η συμμετοχή και η αποκόμιση εμπειριών! Άλλωστε μέσω των αναπτυξιακών τουρνουά οι αθλητές /τριες κερδίζουν εμπειρίες με αγώνες σε άγνωστα μέρη/ τατάμι και αντίπαλους καθιστάμενοι αγωνιστικά θωρακισμένοι και έτοιμοι για κάθε πρόκληση!

Οι 16 αθλητές και αθλήτριες που αποτελούν την αποστολή για το τουρνουά στην Σπάρτη είναι: Πετρόπουλος Αντώνιος, Ανδριανοπούλου Ελεάνα, Μουσελίνος Παναγιώτης, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Χαριτοπούλου Όλγα, Μαρκοπούλου Ελένη, Παναγιωτόπουλος Ιωάννης, Γεωργιόπουλος Άγγελος, Μανιάτης Βασίλης, Κοντομανωλοπούλου Αικατερίνη Χριστόφη Χριστόφορος, Δαμήλος Ηλίας, Κοντούλη Ελένη, Ευθυμιάδη Βασιλεία, Καψαλοπόδας Παναγιώτης, Αρβανίτης Σταύρος του Γεώργιου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως φέτος ο «Αριστόδημος» υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος αγωνιστικά δίνοντας το παρόν στα πρωταθλήματα και τουρνουά της Ομοσπονδίας και σε διεθνή τουρνουά, μάλιστα με πολλές διακρίσεις!

Ειδικότερα αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου συμμετείχαν, στο Πανελλήνιο Α/Γ Τουρνουά Πάλης στην Αθήνα όπου κατέκτησε 1ες, 2ες, 3ες και 4ες θέσεις.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Κ επίσης στην Αθήνα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε/Ν στην Θεσσαλονίκη όπου απεκόμισε μια 2η θέση, καθώς επίσης μια τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π/Π στις Σέρρες και τέλος, συμμετείχε τον Σεπτέμβριο στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Πάλης στην Αρχαία Ολυμπία, με την επωνυμία «Ιntenational Olympia cup» όπου απέσπασε μια 2η θέση.

Οι προσπάθειες του συλλόγου ωστόσο δεν περιορίζονται μόνον σε επίπεδο συμμετοχής, αλλά επεκτείνονται και στο κομμάτι οργάνωσης. Για δεύτερη φορά με τις ευλογίες και την παρουσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ο τοπικός σύλλογος φιλοξένησε προ μηνών στο Κλειστό γυμναστήριο της Μεσσήνης το 2ο Τουρνουά Πάλης Πελοποννήσου στην Μεσσήνη όπου οι αθλητές του κατέκτησαν 1ες, 2ες, 3ες και 4ες θέσεις.

 

213 views
Ετικέτες
Top