Φουλ σκακιστική δράση την περασμένη Κυριακή

Δύο όμορφες σκακιστικές εκδηλώσεις διοργάνωσε η σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Το πρωί στις 10:00 στο εντευκτήριο της ακαδημίας διεξήχθη το 8ο τουρνουά για σκακιστές χωρίς αθλητικό δελτίο. Στο τουρνουά συμμετείχαν οι: Ταβουλαρέας Νικόλας, Κωστέας Αθανάσιος, Ασημακόπουλος Μάξιμος, Μιχαλόπουλος Θάνος, Λεβαντής Σταύρος, Αθανασόπουλος Ηλίας, Μποντούρογλου Νίκος, Κουμουνδούρος Πάνος, Χειλάς Γιάννης, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Σχοινάς Νίκος, Σχοινάς Σπύρος και Θεοχαρίδης Νίκος.
Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους μικρούς σκακιστές του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας να προπονηθούν και να ετοιμαστούν για τα επίσημα τουρνουά του 2016. Για τη ιστορία να αναφέρουμε ότι 1ος στο τουρνουά ήταν ο Γιάννης Χειλάς με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες σε ισοβαθμία με τους Θεοχαρίδη Νίκο και Κωστέα Θάνο που πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Το 6ο τουρνουά ομαδικού σκακιού
Το απόγευμα στις 18:00 διεξήχθη το 6ο τουρνουά ομαδικού σκακιού (φυτευτό). Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι ακόλουθες:
Καφενόβιοι: (Πουλόπουλος Ηλίας, Θωμαΐδης Μπάμπης),
Without name: (Σωφρονάς Ανδρέας, Παπαδόπουλος Σπύρος)
Ότι πεις εσύ: (Θωμαΐδης Παναγιώτης, Δραγώνας Γιώργος)
Χαχα: (Κορδελάκος Χρύσανθος, Ποντίκης Ηλίας)
Δεν ξέρω: (Λιάκος Χρήστος, Τσεκούρας Θοδωρής)
Οι Μπασκεμπολίστες: (Βέκκος Χρήστος, Θεοχαρίδης Νίκος), Μελομακάρονα: (Μάρας Γιώργος, Σπυριδωνίδης Ηρακλής)
Λούκα-Team: (Λούκα Μαριάνθη, Φράγκου Μαρία)
Όχι Κύριε: (Ξαρχάκος Παναγιώτης, Ταβουλαρέας Νίκος)
Gold Gladiators: (Σπυριδωνίδης Γιάννης, Αργύρης Ηλίας).
Οι τρεις πρώτες ομάδες του τουρνουά ήταν οι «Δεν ξέρω», «Without Name» και «Καφενόβιοι».
Η σκακιστική ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα συνεχίσει την πλούσια δράση της με την διεξαγωγή τριών σκακιστικών σεμιναρίων τα οποία θα απευθύνονται στους αρχάριους, μέσους και προχωρημένους αθλητές της, στα σεμινάρια θα διδάξει ο ομοσπονδιακός μαιτρ και Fide Instructor κ. Τσεκούρας Θοδωρής.
Οι προπονήσεις στην ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα σταματήσουν στις 23 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσουν πάλι με το νέο έτος στις 6 Ιανουαρίου.

439 views
Ετικέτες

Έκθεση εικόνων

Top