ΟΑ Καλαμάτας: Ασένοβα, Παπακωνσταντίνου στην 3η θέση στο Πανελλήνιο Ε2 της Τρίπολης

 

Με μια σημαντική διάκριση για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (8/2) στην Τρίπολη, η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της σεζόν, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε2 για αγόρια και κορίτσια 12, 14 και 16 ετών.

Η επιτυχία ήρθε στα διπλά 14άρια, όπου η Γκέρι Ασένοβα με την Μαριάννα Παπακωνσταντίνου κατέλαβαν την 3η θέση. Οι δυο τενίστριες του ΟΑΚ έφτασαν στον ημιτελικό του τουρνουά όπου ηττήθηκαν από τις μετέπειτα νικήτριες Τσέτσου (Χαϊδαρίου)/Καρανταλή (Τατοϊου).

Στα μονά την καλύτερη παρουσία είχε στα 14άρια η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου η οποία παρότι μικρότερη ηλικιακά έφτασε στην φάση των “16”. Η Γκέρι Ασένοβα απο την πλευρά της έμεινε εκτός στον πρώτο γύρο από το Νο 1 της κατάταξης Γεωργία Βασιλοπούλου.

Στα 12άρια κορίτσια αποκλείστηκαν στα προκριματικά η Βάσια Μιχαλοπούλου και η Λήδα Μπλουγουρά, οι οποίες πάλεψαν τα παιχνίδια τους αλλά προβλήματα τραυματισμών στάθηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια. Εκτός από τον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό έμεινε η Ηλιάνα Αθανασοπούλου.

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές οι Αγαθοκλής Σπανός, Δημήτρης Χιώτης δεν κατάφεραν να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό στα 14άρια, όπως και ο Ντύλαν Παπανικολάου στα 16άρια.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους αθλητές του ΟΑΚ συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Φεβρουαρίου στη Πάτρα, όπου θα διεξαχθεί το E3 Open της ΣΤ Ένωσης. Στα 12άρια θα πάρουν μέρος οι Βάσια Μιχαλοπούλου, Λήδα Μπλουγουρά, Ηλιάνα Αθανασοπούλου και στα 16άρια οι Γκέρη Ασένοβα, Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Ντύλαν Παπανικολάου.


227 views
Top