ΣΤΙΒΟΣ: Άνεμος ο Αθανασόπουλος στην Τρίπολη, όριο για Πανελλήνιο η Γεωργομήτρου!

Νέο ατομικό ρεκόρ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στην Ελλάδα πέτυχε ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος του ΑΟ Κυπαρισσίας στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου για αθλητές κάτω των 16 ετών που διεξήχθησαν σε ομίλους το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Αθανασόπουλος έτρεξε στην Τρίπολη και με χρόνο 1.23.54 στα 600 μέτρα παμπαίδων άγγιξε το Πανελλήνιο ρεκόρ και μπήκε στη λίστα των καλύτερων παμπαίδων αθλητών όλων των εποχών στο αγώνισμα!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΟΜΗΤΡΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ!

Στους ίδιους αγώνες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και οι μικρότεροι αθλητές του ΑΟΚ της κατηγορίας Κ14, οι οποίοι δικαιούνταν συμμετοχή σε ορισμένα αγωνίσματα. Από αυτούς ξεχώρισε η Μαριλένα Γεωργομήτρου η οποία με νέο ατομικό ρεκόρ 1.46 εκ κέρδισε το άλμα σε ύψος και έπιασε το υψηλό όριο που της έδωσε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο στη Χαλκίδα.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ Κ16 ΤΟΥ ΑΟΚ.

Τέλος στη σκυταλοδρομία 4 Χ 80 η ομάδα του ΑΟΚ με τους Ράμμα, Περαματζή, Θεοδωρόπουλο και Παναγιωτόπουλο πήρε την 3η θέση, ενώ η αντίστοιχη των κοριτσιών με τις Σταθάκου, Γεωργομήτρου , Ματζούνη και Τζόρβα πήρε την 7η θέση.

 

 

223 views
Top