Οι μεταγραφές στον στίβο του Ακρίτα

Οι πρώτες μεταγραφές του νεοσύστατου τμήματος κλασικού αθλητισμού του Ακρίτα εγκρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή του ΣΕΓΑΣ στις συνεδριάσεις που έγιναν στις 23 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου. 

Πιο συγκεκριμένα, αθλητές του συλλόγου και με την … βούλα πλέον, είναι οι: Παναγοπούλου Γεωργία (2002) από Μεσσηνιακό, Παναγοπούλου Δήμητρα (2002) από Μεσσηνιακό), Κουκούτση Κατερίνα (2000) από Ολυμπιάδα Καλαμάτας, Τριανταφυλλόπουλος Κοσμάς (1996) από ΓΣ Ηλιούπολης, Θεοδωροπούλου Χριστίνα (2000) από Μεσσηνιακό, Ζαχαρέα Δήμητρα-Παναγιώτα (1995) Μεσσηνιακό, Ζέρβα Μαρία (1987) από ΓΣ Εύδαμο Κω.

Γενικότερα στον χώρο του στίβου, ανάμεσα στις μετακινήσεις που ξεχώρισαν φέτος είναι αυτή του πρωταθλητή του μήκους Γιώργου Τσάκωνα από τον ΓΑΣ Σκάλας στον Αμεινία Μεσογείων όπως και της Νίκης Πανέττα η οποία άφησε τον ΑΟ Μεγάρων, προκειμένου να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού. Στους ερυθρόλευκους μεταγράφηκαν επίσης ο σπρίντερ Πάνος Τριβυζάς με τον σφαιροβόλο Γεράσιμο Θεοδώρου.

Αρκετές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πανναξιακός. Οι νησιώτες απέκτησαν την πρωταθλήτρια του επτάθλου Σοφία Υφαντίδου, που μετά από πολλά χρόνια άφησε τον Φίλιππο Βέροιας, την πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα, αλλά και την νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ στα 400 μ. εμπ. Εφη Θεοδώρου.
Στις μεταγραφές του Πανναξιακού ξεχωρίζουν ακόμη οι Αναστάσιος Παπούλιας και Βάσω Κουτσουμπού. Σε σωματείο των Νοτίων προαστίων θα συνεχίσει την καριέρα της η Γωγώ Κοκλώνη. Η έμπειρη πρωταθλήτρια των 100 μ. θα προσφέρει πολύτιμη βοήθεια στον ΑΟ Βάρης Δρομέας. Σε αλλαγή ...στέγης προχώρησε και η πρωταθλήτρια του βάδην, Δέσποινα Ζαμπουνίδου, που πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Ίκαρος Αλμωπίας.

361 views
Ετικέτες
Top