Μέλος του Μεσσηνιακού ο Αλέξης Χαρίτσης

Μέλος του Μεσσηνιακού έγινε ο τέως υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης.

Μέλη του Δ.Σ. και μέλη του ιστορικού συλλόγου υποδέχτηκαν για 3η φορά μέσα στην χρονιά τον Μεσσήνιο πολιτικό στην αίθουσα κειμηλίων του συλλόγου.

Σε φιλική συζήτηση που έγινε θίχτηκε πλήθος θεμάτων της αθλητικής επικαιρότητας, όπως το διεθνές μίτινγκ στίβου "Παπαφλέσσεια", η Καλαμάτα ως μελλοντικός παγκόσμιος αθλητικός προορισμός, Τσάτουμας πρώτος χρόνος ως προπονητής στο στίβο του Μεσσηνιακού, τμήμα Στίβου και μέλλον, παρουσίαση μακέτας από το σχεδιαζόμενο αθλητικό Μουσείο, το φετινό επίτευγμα του ΑΟ Διαβολιτσίου, το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο στην Μεσσηνία, το ιστορικό γήπεδο Μεσσηνιακού και η ανάπλασή του.

Ο κ. Χαρίτσης υπέβαλε αίτηση για μέλος του Μεσσηνιακού, φωτογραφήθηκε με όλους και δέχθηκε τις ευχές για καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές ενώ σε μήνυμά του για την συνάντηση ανέφερε:

"Όλοι οι Μεσσήνιοι και οι Μεσσήνιες νιώθουμε περηφάνια για τα 131 χρόνια ιστορίας του συλλόγου μας, του Μεσσηνιακός Γ.Σ. Καλαμάτας 1888. Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο που με υποδέχθηκε ως νέο μέλος του συλλόγου. Την Τετάρτη δίνουμε όλοι και όλες ραντεβού στα Παπαφλέσσεια, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας."

170 views
Top