"Φτωχότερος" ο μηχανοκίνητος αθλητισμός... "Έφυγε" από τη ζωή ο οδηγός αγώνων και μέλος του ΔΣ της ΑΛΑΚ Θόδωρος Διγώνης

Φτωχότερος είναι εδώ και λίγες ώρες ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και η ΑΛΑ Καλαμάτας… Η ξαφνική «απώλεια» του οδηγού αγώνων και μέλους της Λέσχης, από τα πλέον ενεργά της, Θόδωρου Διγώνη, που «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη (25 Ιουνίου) προδομένος από την καρδιά του, έφερε «μαύρα σύννεφα» και μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του μηχανοκίνητου αθλητισμού του νομού μας και όχι μονάχα.

Όλοι έχουν «παγώσει» από το τραγικό αυτό γεγονός φέρνοντας στο μυαλό τους τα χαμόγελα αλλά και το «τρέξιμο» που έριχνε ο, πάντοτε γελαστός, Θόδωρος σε κάθε διοργάνωση της ΑΛΑΚ, κάτι που έκανε άλλωστε και πρόσφατα στο σεμινάριο κριτών της καλαματιανής Λέσχης, κάνοντας λόγο για «απώλεια» που δεν θα καλυφθεί.

Η αγάπη, ο σεβασμός και η αποδοχή που υπήρχε στο πρόσωπό του ξεδιπλώνονται εντονότατα μέσω των μηνυμάτων που ανεβαίνουν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκεί όπου άπαντες, συντετριμμένοι και μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έγινε, εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια εξέφρασε το ΔΣ της ΑΛΑΚ του οποίου ήταν πρωτοκλασάτο μέλος ο Θόδωρος Διγώνης, για πάρα πολλά χρόνια, αλλά και σωματεία-φορείς του μηχανοκίνητου από διάφορες περιοχές της χώρας.

Καλό ταξίδι φίλε και συνοδοιπόρε…

701 views
Top