Μεσσηνιακός: Ασημένιος ο Βασιλογιαννακόπουλος στο Πανελλήνιο παίδων, 4ος ο Ζαχαρέας (φωτο)

Η δυναμική παρουσία των αθλητών του Μεσσηνιακού στα Πανελλήνια πρωταθλήματα συνεχίστηκε και στα Τρίκαλα, όπου διεξήχθη -με αρκετά προβλήματα λόγω της εγκατάστασης- το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε απο τον Γιώργο Βασιλογιαννακόπουλο ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο τριπλούν.

Ο αθλητής του Μεσσηνιακού αγωνίστηκε σε 2 αγωνίσματα, όμως στο άλμα τριπλούν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών με επίδοση 14,46μ. Ο Βασιλογιαννακόπουλος αγωνίστηκε επίσης στον προκριματικό του μήκους. Εκεί πραγματοποίησε επίδοση 6,40μ. η οποία δεν του έδωσε την πρόκριση στον τελικό.

Ο Νίκος Ζαχαρέας κατετάγη 4ος στα 110μ. με εμπόδια με επίδοση 15’’.26. Ο Ζαχαρέας κατάφερε να προκριθεί και στον τελικό του άλματος σε μήκος, εκεί όμως ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο αγώνισμα.

Η Μαριδήμη Χανδρινού κατέκτησε την 6η θέση στο μήκος, με άλμα 5,50μ. Η Χανδρινού δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν καθώς κατετάγη 21η στον προκριματικό με άλμα 10,86μ.

Την 20η θέση κατέλαβε ο Αλέξανδρος Μιχαλάκης στον δρόμο των 1500μ. με επίδοση 4’:25’’.23. Ο αθλητής του Μεσσηνιακού συμμετείχε επίσης στον δρόμο των 3000μ. και τερμάτισε 26ος με χρόνο 9’:46’’.69.

Η παγκορασίδα ακοντίστρια του συλλόγου Σταυριάνα Σταθοπούλου έριξε στον προκριματικό 31,42μ. καταλαμβάνοντας την 19η θέση.

Την αποστολή του Μεσσηνιακού συνόδευσαν στα Τρίκαλα οι προπονητές του συλλόγου Άρης Τριανταφυλλόπουλος και Γιάννης Καλυβιώτης.

232 views
Top