Ιππασία: Νίκος Δρούγας και E Brightwood Dorado έφεραν την Καλαμάτα στην κορυφή του Athens Equestrian Festival 2019

Με μια μεγάλη επιτυχία για τα χρώματα του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας ολοκληρώθηκε στο Athens Equestrian Festival 2019 που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας 24-28 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Η σπουδαία αυτή διοργάνωση στην οποία πήραν μέρος μεγάλοι αθλητές από όλο τον κόσμο, συμπεριλάμβανε αγωνίσματα Longines CSI2*, CSI5* αλλά και τον τελικό της FEI του Παγκοσμίου Κυπέλλου Εθνών, ένα από τα μεγαλύτερα ιππικά δρώμενα, μετά τους Ολυμπιακούς του 2014!

Το θέαμα ήταν μοναδικό και οι θεατές κατέκλισαν το Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων!

Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας για άλλη μια φορά έκανε το θαύμα του, με τον Νικόλαο Δρούγα και τον E Brightwood Dorado, που κέρδισαν τo 15ο αγώνισμα της εκδήλωσης, την κατηγορία CSI2* ύψους 1.25μ, και σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στην ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

 

 

Και πάλι η Καλαμάτα διαπρέπει, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο, δείχνοντας την συνεχόμενα ανοδική πορεία του τόπου μας! Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή για τις εξαιρετικές της επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς επίσης και στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την εξαιρετική αυτή διοργάνωση!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ιππικού ομίλου Καλαμάτας για την μεγάλη επιτυχία.

 

125 views
Top