ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ: Σάρωσαν στο Ξυλόκαστρο οι καλαματιανές ρακέτες

Σάρωσαν οι καλαματιανές ρακέτες του πινγκ-πονγκ στο Κύπελλο Πελοποννήσου τη ΠΟΦΕΠΑ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Ξυλοκάστρου.
Στους αγώνες πήραν μέρος οι ομάδες Ping-Pong Stars Καλαμάτας, Κεραυνός Καλαμάτας, Φάρης Καλαμάτας, Πευκιάς Ξυλοκάστρου, Ναυσιμέδων Ναυπλίου, Δαίδαλος Κορινθίας και Θύελλα Τρίπολης.

Οι ομάδες της Καλαμάτας κυριάρχησαν απόλυτα κατακτώντας τις πρώτες θέσεις και τα αντίστοιχα μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα «Ping-Pong Stars Καλαμάτας» κατέκτησε το κύπελλο χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς, στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Κεραυνός Καλαμάτας ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο Φάρης Καλαμάτας. Οι αγώνες ήταν συναρπαστικοί και τα στάδιο Ξυλοκάστρου γέμισε αθλητές και φιλάθλους που αγαπούν το άθλημα του πινγκ  πονγκ. Ιδιαίτερα συναρπαστικός ήταν ο μικρός τελικός ανάμεσα στους οικοδεσπότες του Ξυλόκαστρου και τον Φάρη με την ομδά της Καλαμάτας να επικρατεί 4 – 2.

Με την ομάδα των Ping-Pong Stars αγωνιστήκαν οι Καλογερόπουλος Γιώργος, Κρητικός Θεμιστοκλής και Κωστόπουλος Πάρης. Με τα χρώματα του Kεραυνού αγωνιστήκαν οι Μαγιόγλου Γιώργος, Βλαχόγιαννης Γιάννης και Φιλιππαίος Κώστας ενώ με την ομάδα του Φαρη αγωνιστήκαν οι Πολυχρονόπουλος Βασίλης, Γιαννακόπουλος Στάθης και Μιχαλόπουλος Ηλίας.

220 views
Top