Κάλεσμα ΦΟΚ σε εθελοντές ενόψει του Διεθνούς Συνάντησης Ρυθμικής Γυμναστικής

Kάλεσμα στους φίλους του αθλητισμού να βοηθήσουν ως εθελοντές στη Διεθνή Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής, που θα γίνει από 19 έως 21 Φεβρουαρίου στη Τέντα, απευθύνουν οι άνθρωποι του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας, εκδίδοντας την ακόλουθη ανακοίνωση…

«Γίνε κι Εσύ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ!!!!

Tο “ Elegant Cup” πλησιάζει.

H 3η Διεθνής Συνάντηση Ρυθμικής Γυμναστικής που διοργανώνεται από τον Φ.Ο.Κ ( Φιλογυμναστικός Όμιλος Καλαμάτας ), και θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Τέντας Καλαμάτας. Ο αγώνας είναι εγκεκριμένος από την FIG και την ΕΓΟ. Το ενδιαφέρον των αθλητικών σωματείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό γι αυτό τον αγώνα είναι πολύ μεγάλο και οι συμμετοχές έχουν φτάσει σε υψηλούς αριθμούς.

Θα φιλοξενηθούν 4 χώρες και 37 σύλλογοι απο την Ελλάδα με τους επίσημα συμμετέχοντες να είναι κοντά στα 400 άτομα από τα οποία οι 300 περίπου είναι αθλήτριες.

Ο φόρτος εργασίας θα είναι αυξημένος όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας και ιδιαίτερα τις μέρες διεξαγωγής του αγώνα, 19-20-21 Φεβρουρίου, γι αυτό πρέπει να συγκεντρωθεί αρκετός αριθμός ατόμων που θα βοηθήσουν τη διοργάνωση.

Καλούμε όλους τους φίλους και φίλες λοιπόν που τους αρέσει η Ρυθμική Γυμναστική και όχι μόνο, να συμμετέχουν εθελοντικά σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία για λίγες μέρες να γίνουν μέλη μιας μεγάλης πολυεθνικής κοινότητας που θα γίνει στην πόλη μας και να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το υπέροχο καλλιτεχνικό άθλημα αλλά και να συνεισφέρουν στη διεξαγωγή του.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6972677627-6937478113»

607 views
Top