Λαμπερή κοπή πίτας ο ΣΔΥΜ (pics)

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο εστιατόριο «Κεντρικόν» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (ΣΔΥΜ).
Δεκάδες μέλη του συλλόγου, φίλοι και επίσημοι καλεσμένοι, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, για τη νέα χρονιά, που ξεκίνησε με την προσδοκία η καθημερινότητά μας να γίνει ακόμη καλύτερη.
Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του ΣΔΥΜ Αλέξης Ζάννης «Ο ΣΔΥΜ συνεχίζοντας την ανοδική δυναμική που απέκτησε τα τελευταία χρόνια, παραμένει ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, που καταβάλλει προσπάθειες, ώστε το τρέξιμο εκτός από βασικό στοιχείο ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής, να αναδειχθεί και ως σημαντικός παράγοντας βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητάς μας’».
Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους Δρομείς, Φορείς και Υποστηρικτές των αγώνων του αλλά και τους Εθελοντές που προσφέρουν με τη δική τους παρουσία μεγάλη βοήθεια για την πραγματοποίηση των ετήσιων αγώνων του ΣΔΥΜ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούχαλης ο εκπρόσωπος του Μεσσηνιακού Γ.Σ και μέλος του συλλόγου Δημήτρης Πουλόπουλος
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και τιμήθηκε ο πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης για την συμμετοχή του στον πρώτο του Μαραθώνιο, αυτόν του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, καταδεικνύοντας δύναμη ψυχής, κάνοντας τον αγώνα συνοδευόμενος από τον φίλο του και μέλος του συλλόγου Διονύση Μάλαμα.
Τυχεροί της βραδιάς από τα τρία φλουριά της πίτας ήταν οι Μαρία Βασιλειάδη, Σταυρούλα Μπάκα και Κατερίνα Κωνσταντοπύλου, που κέρδισαν τα δώρα μπουφάν και φόρμα του συλλόγου και που ήταν προσφορά του καταστήματος Αlma Sport .

268 views
Ετικέτες
Top