Εκδρομή στην Αθήνα ο στίβος του Μεσσηνιακού

Το τμήμα στίβου Μεσσηνιακού στα πλαίσια των εκπαιδευτικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων διοργανώνει εκδρομή στην Αθήνα στις 14-2-2016 που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ» του ομώνυμου βιβλίου του Ζαχαρία Παπαντωνίου.

Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με μια παρέα παιδιών μαθητών δημοτικού που με προτροπή του δασκάλου τους, περνάνε το καλοκαίρι μόνα στα βουνά της Ευρυτανίας. Μέσα από τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους μαθαίνουν τη φύση, το πως συμμετέχουν σε μια ομάδα και κυρίως την προσφορά.

Οι ηθοποιοί γίνονται μαθητές δημοτικού και αντιμετωπίζουν με αγνότητα και ενθουσιασμό την περιπετειώδη εξόρμηση. Με τη χρήση 3d animation παραδοσιακά μουσικά όργανα με ήχους και μυρωδιές του δάσους οι μαθητές έχουν την αίσθηση ότι είναι σε μια πρωτότυπη εκδρομή.

Μετά την θεατρική παράσταση τα παιδιά θα παρακολουθήσουν στο στάδιο ειρήνης και φιλίας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο οποίο θα λάβουν μέρος και αρκετοί αθλητές του Μεσσηνιακού.

Kόστος συμμετοχής 10 ευρώ για τη θεατρική παράσταση και 15ευρώ για τη μεταφορά. Αναχώρηση από κεντρική πλατεία την Κυριακή (ΝΕΔΟΝΤΟΣ ΟΠΙΣΘΕΝ NOTOS GALLERIES) 14-2-2015 και ώρα 08:00.

Δηλώσεις συμμετοχής στους προπονητές μέχρι τις 7-2-16 Τηλέφωνα επικοινωνίας..6947373787 (ΕΛΙΝΑ )και 6932225721(ΜΑΡΙΑ).

Παιδιά ηλικίας έως και την τρίτη τάξη Δημοτικού θα πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά από γονέα η κηδεμόνα. Παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας θα προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή τους στην εκδρομή.

284 views
Top