ΣΧΟΛΙΚΟ: Πρόκριση για το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας στο ποδόσφαιρο (pics)

Στην Β’ προκριματική φάση προκρίθηκε το 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας, ξεπερνώντας την αντίσταση του 5ου ΓΕΛ με 3-1 χάρις σε δυο τέρματα του Γυφτέα στο β΄ μέρος.
Το 6ο ΓΕΛ προηγήθηκε με σουτ του Μάραντου στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια λίγο αργότερα με τον Μάλαμα.
Στην επανάληψη το 6ο ήταν καλύτερο και έχασε αρκετές ευκαιρίες ελέω Μαυροειδή ο οποίος έπιανε τα «άπιαστα», όμως δεν κατάφερε να αποσοβήσει τα δυο τέρματα του Γυφτέα στο 60΄ (με βολέ εντός περιοχής) και στο 63΄ (με κοντινό πλασέ έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του 5ου).
Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες μαζί με τον προπονητή τους – και καθηγητή φυσικής αγωγής – Μπάμπη Μπάμπαλη, καθώς και τον διευθυντή του σχολείου Γιώργο Μαλαπάνη που ήταν δίπλα στην ομάδα.
● Διαιτητές: Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης, Κ. Δημόπουλος
5ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μαυροειδής, Παρασκευόπουλος, Πλαγιανός, Ξενουλέας, Μετούσι, Αγγελής, Αντωνακόπουλος, Μάλαμας, Κουκούτσης, Στραβάκος, Γιαννούλης. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ίσσαρης, Ρισβάνης,
6ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γκαρμίρης, Ζαγαρέλος, Μπίτσικας, Κορομηλάς, Σταθόπουλος, Μάραντος, Χριστοφιλόπουλος, Γυφτέας, Χριστόπουλος, Περδίκης, Παχτίτης. Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι Σαμιώτης, Τζούβελης και Κακαρέας

1052 views
Top