ΜΓΣ: Ημερίδα στίβου για μαθητές

Ημερίδα στίβου για τους μαθητές θα διοργανώσει ο Μεσσηνιακός το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Η συμμετοχή θα είναι ανοικτή για όλη την μαθητιώσα νεολαία της Καλαμάτας και της Μεσσήνης και στο ταρτάν θα βρεθούν παιδιά απ΄ όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).Οι μαθητές θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα κάτωθι αγωνίσματα:
*Νηπιαγωγεία 30μ
*Α’ και Β’ τάξη 40 μ με εμπόδια
*Γ’ και Δ’ τάξη δρόμος 50μ., δρόμος 600μ., άλμα σε μήκος – μπαλάκι
*Ε’ και ΣΤ’ τάξη 1) δρόμος 60μ., 2) δρόμος 600μ., 3) άλμα σε μήκος, 4)μπαλάκι Π/Π και Π/Κ Β’
*Α+Β Γυμνασίου 80μ., 600μ. μήκος
*Γ’ Γυμνασίου 300μ. και 60 με εμπόδια
Σε όλους τους αθλητές θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση συμμετοχής (που βρίσκεται στο τέλος του έντυπου) και να την παραδώσουν στους προπονητές τους/καθηγητές Φυσικής Αγωγής μέχρι την 23 -10 -2015 Οι μαθητές που δεν έχουν λάβει την δήλωση συμμετοχής μπορούν εναλλακτικά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα τηλέφωνα 6974709074, 6967373787 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.
Όσοι συμμετέχουν στους αγώνες θα πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι αθλητές που δεν ανήκουν στη δύναμη του Μεσσηνιακού, θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση στη γραμματεία των αγώνων λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.
Η παρουσία όλων των γονέων, των συγγενικών προσώπων των αθλητών κρίνεται σημαντική και αναγκαία. Οι γονείς θα οδηγήσουν τα παιδιά στην κλειστή αίθουσα κάτω από τη βόρεια κερκίδα απ’ όπου θα οδηγηθούν από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής στον αγωνιστικό χώρο για να αρχίσουν. οι αγώνες. Οι γονείς θα παραμένουν στη νότια κερκίδα για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
Σε περίπτωση κατά την οποία οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων η ημερίδα θα γίνει την Κυριακή 25/10.

264 views
Top