ΣΧΟΛΙΚΟ: Πρόκριση για ΓΕΛ Κορώνης και 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας στο ποδόσφαιρο (pics)

Την πρόκριση στην Β΄ προκριματική φάση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου αγοριών Λυκείων Μεσσηνίας πήρε το ΓΕΛ Κορώνης, επικρατώντας με 3-0 του ΓΕΛ Πεταλιδίου.
Με κορυφαίους τους Τσάνι – Σταμάτη – Λιαράκο, το ΓΕΛ Κορώνης πήρε την νίκη με δυο τέρματα του Λιαράκου και ένα του Τσάνι και θα αντιμετωπίσει στην Β΄ προκριματική φάση το ΓΕΛ Πεταλιδίου. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Λιαράκος με κεφαλιά στο 1ο μέρος, με τους Πεταλιδιώτες να έχουν δοκάρι με τον Ζοτάι.
Στο 2ο 35λεπτο οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν δυο ακόμα τέρματα, πρώτα με ψηλοκρεμαστό σουτ του Λιαράκου και έπειτα με «κεραυνό» του Τσάνι αρκετά μέτρα εκτός περιοχής.
● Διαιτητές: Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης, Γ. Πολυμενέας
ΓΕΛ ΚΟΡΩΝΗΣ (Κάτσος): Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Γιαλλέλης, Κυμπέλ, Γκ. Σαμπάνι, Τσάνι, Ερ. Σαμπάνι, Κυριακάκης, Λιαράκος, Σταμάτης, Σουμπούλης. Αγωνίστηκαν και οι Δέμπι Ορφανός και Αρώνης.
ΓΕΛ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Τσερίκου, Ηλιόπουλος, Χούσα, Μπογκντάνι, Πανταζόπουλος, Ταφάνι, Σαρατσιώτης, Κάτσα, Ζοτάι, Ζέρβας, Πετρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καπετανάκης και Σαμπαζιώτης

«Πεντάρα» του 1ου ΓΕΛ επί της Καρδαμύλης
Στο έτερο ματς της ημέρας, το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας, το οποίο είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο της διοργάνωσης, έφτασε εύκολα στην νίκη με 5-0 επί του ΓΕΛ Καρδαμύλης και προκρίθηκε στην Β΄ προκριματική φάση όπου θα αντιμετωπίσει το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας στις 25 Φεβρουαρίου.
Τα τέρματα του 1ου ΓΕΛ σημείωσαν οι Μαργέλης (2), Παλιατσέας, Φιλίππου και Δ. Κοστρίβας.
● Διαιτητές: Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης, Γ. Πολυμενέας
1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Μ. Μάντης, Μαργέλης, Παλιατσέας, Μπερμίρης, Θεοδωρόπουλος, Λεμπέσης, Φιλίππου, Λέκκας
ΓΕΛ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗΣ: Ρετζέλι, Γεωργουλέας, Καλαρίτης, Κ. Γιόλλα, Βέλιου, Ντέντια, Τ. Γιόλλα, Μέτσο, Πέλα, Κομπιλίρης, Αράπι

963 views
Top