ΣΧΟΛΙΚΟ: Φοβερή ανατροπή και πρόκριση με 10 το ΓΕΛ Ανδρούσας (pics)

Απίστευτη νίκη με 5-3 πέτυχε το ΓΕΛ Ανδρούσας επί του Μουσικού με 5-3, αν και κατέβηκε να αγωνιστεί με μόλις 10 παίκτες και βρέθηκε να χάνει με 2-0 και 3-2!
Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή προσπάθεια από το ΓΕΛ Ανδρούσας, το οποίο βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρη σε τέρματα των Σταυρόπουλου και Κουφαλάκου, όμως μείωσε με τον Παπαβασιλείου σε 1-2 και εν συνεχεία ισοφάρισε σε 2-2 με τον Καλογερόπουλο.
Το Μουσικό πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Σταυρόπουλο στο 2ο μέρος, ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε εκ νέου σε 3-3 με βολέ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και ο Θεοδωρακόπουλος έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο τελευταίο 10λεπτο!
Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Κουρέτας 2 λεπτά πριν την λήξη του 2ου 35λεπτου, με το ΓΕΛ Ανδρούσας να κατακτά την πρόκριση στην Β΄ προκριματική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας.
● Διαιτησία: Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης, Γ. Πολυμενέας
ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ: Νίκας, Γιαλικάρης, Αθηναίος, Βασιλάκης, Κουφαλάκος, Βασιλειάδης, Καστορας, Αβραμόπουλος, Λώλος, Σταυρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Μητσέας, Γιαννούκος
ΓΕΛ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ: Παντελόπουλος, Γκούνης, Κουρέτας, Νίκας, Κουλέτσης, Παπαβασιλείου, Καραδήμας, Θεοδωραλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καλογερόπουλος

1087 views
Top