ΣΧΟΛΙΚΟ: Ο Κανελλόπουλος «χτύπησε» δις (pics)

Τα προγνωστικά που το ήθελαν φαβορί επιβεβαίωσε το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας, που επικράτησε με 2-0 του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας με δυο τέρματα του Κώστα Κανελλόπουλου και προκρίθηκε στην Β΄ προκριματική φάση όπου θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Ανδρούσας. Το 4ο ΕΠΑΛ ήταν καλύτερο στο παιχνίδι και πήρε δίκαια την νίκη, έχοντας μεγάλη συμπαράσταση από την κερκίδα όπου βρέθηκαν περισσότεροι από 80 μαθητές για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. 
Το πρώτο γκολ του Κανελλόπουλου ήρθε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό πλασέ έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Δρογγίτη από αριστερά, ενώ το δεύτερο το σημείωσε στο 46΄ με δύσκολο συρτό διαγώνιο σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
● Διαιτητές: Μ. Φασουλής, Ν. Μαυρίκης, Γ. Πολυμενέας
4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Μπομπόνης, Μπαντάς, Δωδεκάτος, Κανελλόπουλος, Διπλάρης, Δ. Γιαννακόπουλος, Σ. Γιαννακόπουλος, Δρογγίτης, Μπαζάνης, Τοφαλής. Αγωνίστηκαν και οι Δουβίκας, Νικολόπουλος.
4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κόλλιας, Κομινάκης, Γεωργόπουλος, Γεωργαντάς, Μπελογιάννης, Μπούτσης, Συρμπόπουλος, Αδαμόπουλος, Στυλιανόπουλος, Γεωργακίλας, Τζαμουράνης. Αγωνίστηκαν και οι Μακρής, Δικαίος και Σπυρόπουλος

1219 views
Top