Χώρισε το δίδυμο Αρβανίτη- Τσιαρτσιάνη

Τα πιο επιτυχημένο ίσως δίδυμο στην ιστορία του μπιτς βόλεϊ, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη με παρουσίες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και του Πεκίνου πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει ως ομάδα στις μάχες της άμμου.
Την ανακοίνωση έκανε η Βίκυ Αρβανίτη η οποία τόνισε πως βρίσκεται σε αναζήτηση νέας συμπαίκτριας: «Θα ήθελα να σας ανακοινώσω τη λήξη της συνεργασίας της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη. Η αγωνιστική σεζόν έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος -απομένει ένα ακόμα τουρνουά- και κάνοντας την απαραίτητη ανασκόπηση, μπορώ να πω ότι, δυστυχώς, μείναμε μακριά από τους στόχους που είχαμε από την αρχή ορίσει» αναφέρει η ανακοίνωση της Αρβανίτη.
«Στόχος της ομάδας Αρβανίτη-Τσιαρτσιάνη ήταν σαφέστατα η διεκδίκηση της Oλυμπιακής πρόκρισης, η οποία θα ήταν εφικτή μέσα από την είσοδό μας στη 17αδα του Παγκοσμίου σιρκουί. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα δεν ήρθαν και η απόδοσή μας πιστεύω ότι δεν μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά, το οποίο αποτελεί, πλέον, τον μοναδικό δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο» συνεχίζει.
«Με πολύ σεβασμό και εκτίμηση προς τη συμπαίκτριά μου, πιστεύω ότι ο κύκλος ζωής της ομάδας αυτής πρέπει να κλείσει εδώ, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε όλα όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μαρία για όλα όσα μας ενώνουν, τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, τις χαρές, τις λύπες και τις συγκινήσεις που ζήσαμε μέσα από αυτή την 6αετή πορεία μας ως ομάδα» προσθέτει η Αρβανίτη.
Η ίδια, πάντως, θα συνεχίσει να παίζει και θα διεκδικήσει το Ολυμπιακό εισιτήριο: «Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι ως μέλος της Εθνικής ομάδας και να φτάσω στον τελικό στόχο που είναι η διεκδίκηση της Ολυμπιακής πρόκρισης του Ρίο μέσω του Continental Cup τον Ιούνιο του 2016. Απομένει να γίνει συζήτηση με την ΕΟΠΕ και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές, ώστε να αποφασιστεί το επόμενο βήμα για τη στελέχωση της ομάδας».

192 views
Top