Πιο δυνατό και...ορεξάτο το τμήμα ποδηλασίας του Ευκλή

Έντονη χρονιά θα είναι και το 2016 για το ποδηλατικό τμήμα του Ευκλή Καλαμάτας καθώς ο καλαματιανός σύλλογος, που παρουσιάζεται ακόμη πιο ενισχυμένος μετά τις προσθήκες νέων αθλητών, θα διοργανώσει σημαντικούς αγώνες. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου…

«ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλή» πήραν μέρος σε 16 Διασυλλογικούς ποδηλατικούς αγώνες το 2015 ανά την Ελλάδα, καταλαμβάνοντας εξαίρετες θέσεις.

ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ 2016

Την νέα αγωνιστική χρονιά η ποδηλατική ομάδα του Ευκλή επανδρώθηκε με 5 μεταγραφές και 5 νέες εγγραφές ποδηλατών.

Οι μεταγραφές είναι: Παπαγεωργίου Αθανάσιος (από τον Π.Ο. Πατρών), Δούσης Παναγιώτης και Χιουρέας Χρήστος (από τον Μεσσηνιακό Γ.Σ.), Μανεσιώτης Γιώργος και Σουλαντίκας Νικόλαος (από τον Α.Ο. Πήγασο Κυψέλης).

Οι νέοι ποδηλάτες είναι: Κουτσουμπός Γεώργιος, Λαγός Χρήστος, Μίχος Βασίλειος, Ντόβας Αναστάσιος και Σταμάτης Παντελεήμων. Με επικεφαλή και υπεύθυνο του ποδηλατικού τμήματος Παναγιώτη Βεργετόπουλο, βοηθό του τον Ρούση Αλέξανδρο στους παλιούς ποδηλάτες δεν υπήρξε καμία απώλεια φέτος, έτσι επανεκδόθηκαν τα δελτία τους στον Ευκλή, μαζί με τους παραπάνω, και οι: Γεωργόπουλος Δημήτριος, Γιαννιός Καλλικράτης, Γύφτουλας Πέτρος, Λαμπρόπουλος Απόστολος, Μπάκας Αθανάσιος, Μυστριώτης Βασίλειος, Νικητόπουλος Παναγιώτης – Αθανάσιος, Παπαβασιλόπουλος Ιωάννης, Παπαδόπουλος Γεώργιος και Τσούτσο Θεόδωρος.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2 ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ο Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» έχει προγραμματίσει να διοργανώσει με την έγκριση της Ε.Ο.Π. δυο ποδηλατικούς αγώνες στην περιοχή μας και έχουν δηλωθεί στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

α) Στις 28 Φεβρουαρίου τον αγώνα αντοχής δρόμου απόστασης 100 χλμ και 60 χλμ «3ος Γύρος Αρφαρά – Πήδημα» στα Αρφαρά, ,με συνδιοργανωτή τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρφαρών «Η Αναγέννηση» και σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.

β) Στις 25 Σεπτεμβρίου τον ποδηλατικό αγώνα «9η Ανάβαση Ταϋγέτου» στην Καλαμάτα, απόστασης 45 χλμ από την Καλαμάτα έως το Τουριστικό Ταϋγέτου σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016

Τη νέα χρονιά 2016, οι ποδηλάτες του «Ευκλή» θα εξακολουθήσουν να φοράν τη φανέλα που πρόσφεραν οι παρακάτω επαγγελματίες – χορηγοί της περιοχής μας: Spinos (καφεκοπτείο –Ιστορικό Κέντρο), Κάβα «Musses», «Energy Club Sportsfood – Activlab (κατάστημα υγιεινής διατροφής), Luna Lounge (καφέ μπαρ), Palataki Villas Holiday Resort (Καρδαμύλη).

ΕΥΧΕΣ

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στους ποδηλάτες να έχουν καλά αποτελέσματα και να απολαύσουν την συμμετοχή τους στους αγώνες τη νέα χρονιά.»

440 views
Top